Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Salviagreen- ústny sprej 25ml

Výpredaj!

Topvet Salviagreen- ústny sprej 25ml Zväčšiť
Na starostlivosť o sliznicu krku a úst

5,33 € s DPH

-0,84 €

6,17 € s DPH

Topvet

Dostupnosť: Skladom

Prípravok obsahuje výťažky z bylín a účinné látky, ktoré slúžia na starostlivosť o podráždenú a prekrvenú sliznicu krku a úst. Šalvia je známa ako účinné kloktadlo pri pálení v krku, celkovo upokojuje. Panthenol prirodzeným spôsobom stimuluje regeneráciu sliznice, potláča svrbenie a upokojuje podráždenie. Eukalyptová a mätová silica sa tradične používajú na príjemný pocit v ústach a ľahký dych, mentol chladí a tlmí podráždenie. Prípravok ďalej obsahuje beta-glukán a extrakt z lišajníka. Spray tiež obmedzuje zápach z úst.

Použitie: Roztok nastriekajte do dutiny ústnej a krku 3 - 5x denne do upokojenia sliznice úst. Po aplikácii aspoň 20 minút nejedzte a nepite.

Ingredients (INCI): Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Salvia Officinalis Extract, Glycerín, Cetraria Islandica Extract, Beta-Glucan, Panthenol, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom!

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Originálna receptúra. Neužívajte vnútorne. Jemná usadenina nie je závadou prípravku. Pred upotrebením pretrepať.

Vzhľadom na to, že korene firmy TOPVET siahajú až do roku 1990, možno ju považovať za tradičného českého výrobcu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy. Firma TOPVET vznikla ako firma rodinná, a preto aj dnes, napriek tomu, že ľudský potenciál už dávno nie je len z okruhu rodiny, udržujú si vo vnútri firmy rovnaký zápal pre vec a rovnaké nadšenie ako pred rokmi. TOPVET čerpá z prírody jej silu, zdravie a prirodzenú aktivitu.   

Dodávateľ: TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horná Ruzodol

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Topvet Salviagreen- ústny sprej 25ml

Topvet Salviagreen- ústny sprej 25ml

Na starostlivosť o sliznicu krku a úst

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.