Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Urogreen 90 tobolek

Výpredaj!

Topvet Urogreen 90 tobolek Zväčšiť
Výživový doplnok. Podpora močových ciest

12,42 € s DPH

-1,25 €

13,67 € s DPH

Topvet

Dostupnosť: Skladom

Unikátna bylinná kompozícia s D-Manózou a vitamínom C podporuje normálnu funkciu močových ciest a obličiek. Zlatobyľ prispieva k zdraviu močového mechúra a dolných močových ciest. Kapucínka, Vrbovka a Brusnica sa používajú v oblasti urogenitálneho aparátu. Echinacea, Medvedica, Praslička, Šípek a Zelený čaj sú významné antioxidanty. Obsiahnuté byliny sa vzájomne potencujú, podporujú prirodzenú obranyschopnosť močovej sústavy a pozitívne ovplyvňujú vylučovanie vody z organizmu. Odporúčame užívať aj súbežne s antibiotikami.

Aktívne látky:

 

1 kapsula

Denná dávka
4 kapsuly

D-manóza

100 mg

400 mg

Kapucínka väčšia stand. extrakt z celej rastliny

80 mg

320 mg

Vrbovka stand. extrakt z celej rastliny

50 mg 200mg
Brusnica brusnica stand. extrakt z plodu 40 mg 160 mg
Čierny cesnak stand. extrakt z palice 40 mg 160 mg
Šípok stand. extrakt z plodu 40 mg 160 mg
Zlatobyľ všeobecný stand. extrakt z vňate 30 mg 120 mg
Breza bielokorá stand. extrakt z listu 30 mg 120 mg
Vitamín C 30 mg 120 mg
Kotvičník zemný stand. extrakt z plodu 20 mg 80 mg
Echinacea purpurová stand. extrakt z celej rastliny 20 mg 80 mg
Žihľava dvojdomá stand. extrakt z koreňa 20 mg 80 mg
Zelený čaj stand. extrakt z listu 20 mg 80 mg
Praslička rolní stand. extrakt z celej rastliny 10 mg 40 mg
Medvedica lekárska stand. extrakt z listu 10 mg 40 mg

Zloženie: D-manóza (D-mannose), Kapucínka väčšia (Tropaeolum majus) štandardizovaný extrakt z celej rastliny (10:1), Vrbovka (Epilobium sp.) štandardizovaný extrakt z celej rastliny (5:1), Brusnica brusnica (Vaccinium Vitis) L.) štandardizovaný extrakt z plodu (Proanthocyanidiny 10 %), Čierny cesnak fermentovaný (Allium sativum) stand. extrakt z palice (10:1), Ruža šípková (Rosa canina) štandardizovaný extrakt z plodu (Kyselina gymnamová 10 %), Zlatobyľ obyčajný (Solidago virgaurea) štandardizovaný extrakt z vňate (flavóny 8 %), Breza bielená (Betula Pendula) z listu (flavóny 3 %), vitamín C (kyselina askorbová), Kotvičník zemný (Tribulus terrestris) štandardizovaný extrakt z plodu (saponíny 40 %), Echinacea purpurová (Echinacea purpurea) štandardizovaný extrakt z celej rastliny (polyfenoly 4 %), (Urtica dioica) štandardizovaný extrakt z koreňa (kyselina kremičitá 1 %), Zelený čaj (Camellia sinensis) štandardizovaný extrakt z listu (polyphenoly 50 %), Praslička roľná (Equisetum arvense) štandardizovaný extrakt z celej rastliny (kremík 7 %), Medvede lekár (Arctostaphylos uva-ursi) štandardizovaný extrakt z listu (arbutín 20 %), mikrokryštalická celulóza (plnidlo), stearan horečnatý (plnidlo), vegetariánska kapsula

Odporúčané dávkovanie: 2 x 2 kapsuly denne (po 12 hodinách). Pite dostatočné množstvo tekutín. Podávajte v jednej fáze ešte 10 dní po vymiznutí príznakov.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku av mraze.

Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukladať mimo dosahu detí! Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Nepoužívajte, ak ste alergický na niektorú zložku prípravku.

Vzhľadom na to, že korene firmy TOPVET siahajú až do roku 1990, možno ju považovať za tradičného českého výrobcu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy. Firma TOPVET vznikla ako firma rodinná, a preto aj dnes, napriek tomu, že ľudský potenciál už dávno nie je len z okruhu rodiny, udržujú si vo vnútri firmy rovnaký zápal pre vec a rovnaké nadšenie ako pred rokmi. TOPVET čerpá z prírody jej silu, zdravie a prirodzenú aktivitu.   

Dodávateľ: TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horná Ruzodol

Napísať recenziu

Topvet Urogreen 90 tobolek

Topvet Urogreen 90 tobolek

Výživový doplnok. Podpora močových ciest

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.