Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Sleepgreen 90 kapsúl

Výpredaj!

Topvet Sleepgreen 90 kapsúl Zväčšiť
Doplnky stravy, pri problémoch so spánkom.

13,54 € s DPH

-3,04 €

16,58 € s DPH

Topvet

Dostupnosť: Skladom

Kvalitný spánok je jedna zo základných podmienok pre kvalitný a plnohodnotný život. Dnešná doba nás vystavuje zvýšenému účinku stresu. Chronický stres sa veľmi často podpisuje na schopnosti zaspať a na kvalite spánku. Prejavuje sa častým budením alebo úplnou nespavosťou. Bylinný prípravok Sleepgreen tlmí prejavy stresu, pomáha plnohodnotnej relaxácii, odstraňuje problémy so zaspávaním, potláča poruchy spánku (hypericín). Prípravok pri pravidelnom užívaní podporuje koncentráciu, vitalitu a fyzickú výkonnosť. Prípravok prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania.

Jedinečná bylinná kompozícia Sleepgreen® bola vyvinutá špeciálne pre tie, ktoré trápia problémy so spánkom. Tými trpia až 50 % svetovej populácie. Nespavosť môže mať za následok nielen únavu, ale aj zníženie výkonu v práci či športe alebo zhoršenú náladu. Pre všetkých, ktorým nedostatočný spánok nepriaznivo ovplyvňuje kvalitu života, sme vytvorili výživový doplnok Sleepgreen®. Výsledky spotrebiteľskej štúdie ukázali, že 85 % používateľov zaznamenalo hlbší spánok a ráno sa cítili viac oddýchnutí a vitálni. Prípravok Sleepgreen® v sebe spája silu 10 starostlivo vybraných bylín, L-tryptofán, horčík a B-komplex pre dokonalý nočný odpočinok.

Odporúčané dávkovanie: 2–3 kapsuly 30 minút pred očakávaným nástupom účinku. Prípravok Sleepgreen® nie je návykový. Je možné ho užívať pravidelne a dlhodobo, rovnako ako nárazovo.

Zloženie: L-Tryptophan (esenciálna aminokyselina), Valeriána lekárska (Valeriana officinalis) štandardizovaný extrakt z koreňa (kyselina valerénová 0,8 %), Šišiak bajkalský (Scutellaria baicalensis) štandardizovaný extrakt z koreňa (baicalin 95 %), Medu ) štandardizovaný extrakt z kvetu (5:1), Mučenka (Passiflora sp.) štandardizovaný extrakt z kvetu (rozmarínová kyselina 2 %), Chmeľ otáčavý (Humulus lupulus) štandardizovaný extrakt zo šištice (Flavony 5 %), Ľubovník bodkovaný (Hypericum Perforat štandardizovaný extrakt vňať (hypericíny 0,3 %), hydroxid horečnatý (magnesium hydroxide), Harmanček pravý (Chamomilla recutita) štandardizovaný extrakt z kvetu (10:1), Ashwagandha (Withania somnifera) štandardizovaný extrakt z koreňa (10:1, withanolidy %), B-komplex, Ženšen (Panax ginseng) štandardizovaný extrakt z koreňa (ginsenoidy 25 %), Levanduľa lekárska (Lavandula officinalis) štandardizovaný extrakt z kvetu (10:1), stearan horečnatý (plnidlo), vegetariánska kapsula

Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukladať mimo dosahu detí! Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Nepoužívajte, ak vám prípravok vyvolal psychický diskomfort. Nepoužívajte, ak ste alergický na niektorú zložku prípravku. Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku av mraze.

Krajina pôvodu: Česká republika

Balenie: 90 kapsúl

Vzhľadom na to, že korene firmy TOPVET siahajú až do roku 1990, možno ju považovať za tradičného českého výrobcu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy. Firma TOPVET vznikla ako firma rodinná, a preto aj dnes, napriek tomu, že ľudský potenciál už dávno nie je len z okruhu rodiny, udržujú si vo vnútri firmy rovnaký zápal pre vec a rovnaké nadšenie ako pred rokmi. TOPVET čerpá z prírody jej silu, zdravie a prirodzenú aktivitu.   

Dodávateľ: TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horná Ruzodol

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Topvet Sleepgreen 90 kapsúl

Topvet Sleepgreen 90 kapsúl

Doplnky stravy, pri problémoch so spánkom.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.