Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Salviagreen čaj 20 x 1.5g

Novinka

Topvet Salviagreen čaj 20 x 1.5g Zväčšiť
Výživový doplnok. Bylinný čaj pri škrabaní v krku

3,67 € s DPH

Topvet

Dostupnosť: Skladom

Zloženie: Šalvia lekárska list (Salviae folium), Materina dúška obyčajná vňať (Thymi herba), Prokurník lekársky koreň (Althaeae radix), Mäta pieporná vňať (Menthae piperitae herba), Ibištek sudánsky kvet (Hibiscus Sabdariffa), Lipa srdca .

Použitie: Unikátna bylinná kompozícia 6 druhov bylín má upokojujúce účinky pri škrabaní v krku. Šalvia je známa ako účinné kloktadlo pri pálení v krku, celkovo upokojuje. Mäta pieporná, Lipový kvet, Materina dúška a Proskurník podporujú prirodzenú obranyschopnosť a normálne funkcie dýchacieho systému. Ibištek prispieva k posilneniu organizmu a má príjemnú chuť.

Príprava: 1 nálevové vrecko zbavené vrchného papierového obalu zalejeme 0,25 l vriacej vody a necháme lúhovať 10-15 minút. Čaj sa pije teplý. Pripravuje sa vždy čerstvý tesne pred užitím.

Odporúčané dávkovanie: deťom od 12 rokov a dospelým je odporúčané vypiť 2–3 šálky čaju denne, deťom od 3 do 12 rokov 1 šálku denne. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je určené pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace ženy. Výluh sa môže použiť aj na kloktanie.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote a vlhkosti do 70%. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred priamym slnečným svetlom.

Upozornenie: Doplnok stravy: Nie je určené ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Obsah živín a energetická hodnota 1 nálevového vrecka čaju sú zanedbateľné.

Vzhľadom na to, že korene firmy TOPVET siahajú až do roku 1990, možno ju považovať za tradičného českého výrobcu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy. Firma TOPVET vznikla ako firma rodinná, a preto aj dnes, napriek tomu, že ľudský potenciál už dávno nie je len z okruhu rodiny, udržujú si vo vnútri firmy rovnaký zápal pre vec a rovnaké nadšenie ako pred rokmi. TOPVET čerpá z prírody jej silu, zdravie a prirodzenú aktivitu.   

Dodávateľ: TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horná Ruzodol

Napísať recenziu

Topvet Salviagreen čaj 20 x 1.5g

Topvet Salviagreen čaj 20 x 1.5g

Výživový doplnok. Bylinný čaj pri škrabaní v krku

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.