Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Migreen 90 kapsúl

Výpredaj!

Topvet Migreen 90 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok, proti trešteniu hlavy.

13,54 € s DPH

-3,04 €

16,58 € s DPH

Topvet

Dostupnosť: Skladom

Pokiaľ často trpíte tresčením hlavy, je pre vás bylinná kompozícia Migreen správnou voľbou. Pri pravidelnom používaní sa znižuje frekvencia atak trestenia hlavy. Bylinný preparát nezaťažuje tráviaci systém a pečeň ako bežne používané lieky. Margaréta Rimbaba je rastlina vhodná pre menopauzálny komfort a relaxáciu. Vŕba je vhodná pri hormonálnej nerovnováhe a na relaxáciu. Jinan zlepšuje mikrocirkuláciu krvného systému. Nedostatok horčíka spôsobuje únavu, kŕče a vyčerpanie. Zázvor dodá organizmu tonus, vitalitu a energiu. Zázvor podporuje normálne trávenie (žalúdok na vode). Verbena je vhodná pre predmenštruačný a menopauzálny komfort. Vitamíny skupiny B znižujú mieru únavy a vyčerpania a prispievajú k normálnej činnosti nervovej sústavy. Ako podporu odporúčame aj nápoje alebo doplnky stravy s vysokým obsahom kofeínu (napríklad prípravok Your gate) a inhalovať levanduľovú silicu.

Migreen v sebe kombinuje extrakty z 10 rastlín, horčík a komplex vitamínov B. Táto unikátna kompozícia významne tlmí trestenie hlavy až o 75% (výsledky spotrebiteľskej štúdie). Skúsenosti užívateľov potvrdzujú, že problémy sa po dlhodobom používaní produktu Migreen zmiernili alebo úplne ustúpili, a počet atak bol významne nižší. Odporúčame používať aj na tlmenie predmenštruačného diskomfortu, najlepšie v kombinácii s pupalkovým olejom.

Zloženie: Margaréta Rimbaba (Pyrethrum parthenium) stand. extrakt 1% parthenolidov vňať, Aquamin Mg – hydroxid horečnatý (magnézium 35%), Vavrín vznešený (Laurus nobilis) stand. ext. list 10:1, Vŕba biela (Salix albumu) stand. ext. kôra 15% salicyn, Čierny cesnak fermentovaný (Allium sativum) stand. ext. palice 10:1, Jinan dvojlaločný (Ginkgo biloba) stand. ext. list 20:1, Zázvor lekársky (Zingiber officinalis) stand. ext. koreň 10% gingerols, Verbena – Železník lekársky (Verbena officinalis) stand. ext. list 5:1, Guarana (Paulinia cupana) stand. ext. semeno D 22 %, Medovka lekárska (Melissa officinalis) stand. ext. kvet 5:1, B-komplex, stearan horečnatý (plnidlo), vegetariánska kapsula

Odporúčané dávkovanie: 2–4 kapsuly denne.

Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukladať mimo dosahu detí! Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku av mraze.

Krajina pôvodu: Česká republika

Balenie: 90 kapsúl

Vzhľadom na to, že korene firmy TOPVET siahajú až do roku 1990, možno ju považovať za tradičného českého výrobcu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy. Firma TOPVET vznikla ako firma rodinná, a preto aj dnes, napriek tomu, že ľudský potenciál už dávno nie je len z okruhu rodiny, udržujú si vo vnútri firmy rovnaký zápal pre vec a rovnaké nadšenie ako pred rokmi. TOPVET čerpá z prírody jej silu, zdravie a prirodzenú aktivitu.   

Dodávateľ: TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horná Ruzodol

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Topvet Migreen 90 kapsúl

Topvet Migreen 90 kapsúl

Výživový doplnok, proti trešteniu hlavy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.