Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Uroregen čaj 20 X 1.5 G

Topvet Uroregen čaj 20 X 1.5 G Zväčšiť
Výživový doplnok. Bylinný čaj na podporu močového aparátu

3,67 € s DPH

Topvet

Dostupnosť: Skladom

Podpora močového aparátu

Zloženie: Breza list (folium betula), Brusnica list a plod (Vaccinium macrocarpon folium et fructus), Žihľava list (folium urticae), Ibištek kvet (Hibiscus flos), Šípková ruža plod (rosa canina fructus), Zlatobyľ vňať (solid , Medovka vňať (melissa herba), Praslička vňať (herba equiseti)

Použitie: Unikátna bylinná kompozícia 8 druhov bylín podporuje normálnu činnosť obličiek, močového mechúra a močových ciest. Použité byliny pomáhajú na ťažké nohy. Podporujú detoxikáciu a vylučovanie prebytočnej vody z tela (celkovú očistu tela). Bylinná zmes Uroregen® podporuje obranyschopnosť. Odporúčame aj pre normálnu činnosť prostaty. Zmes je vhodná pre predmenštruačný a menopauzálny komfort.

Príprava: 1 nálevové vrecko zbavené vrchného papierového obalu zalejeme 0,25 l vriacej vody a necháme lúhovať 5–10 minút. Čaj sa pije teplý. Pripravuje sa vždy čerstvý tesne pred užitím.

Dávkovanie: dospelým sa odporúča vypiť 2–3 šálky čaju denne. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Prekročenie odporúčanej dennej dávky nevyvoláva zdravotné riziko. Nie je určené pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace ženy.

Upozornenie: Doplnok stravy. Nie je určené ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Obsah živín a energetická hodnota 1 nálevového vrecka čaju sú zanedbateľné.

Skladovanie: v suchu pri izbovej teplote a vlhkosti do 70%. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred priamym slnečným svetlom.

Vzhľadom na to, že korene firmy TOPVET siahajú až do roku 1990, možno ju považovať za tradičného českého výrobcu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy. Firma TOPVET vznikla ako firma rodinná, a preto aj dnes, napriek tomu, že ľudský potenciál už dávno nie je len z okruhu rodiny, udržujú si vo vnútri firmy rovnaký zápal pre vec a rovnaké nadšenie ako pred rokmi. TOPVET čerpá z prírody jej silu, zdravie a prirodzenú aktivitu.   

Dodávateľ: TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horná Ruzodol

Napísať recenziu

Topvet Uroregen čaj 20 X 1.5 G

Topvet Uroregen čaj 20 X 1.5 G

Výživový doplnok. Bylinný čaj na podporu močového aparátu

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.