Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

ESI PROPOLISOVÉ KVAPKY BEZ ALKOHOLU 50 ML

ESI PROPOLISOVÉ KVAPKY BEZ ALKOHOLU 50 ML Zväčšiť
Výživový doplnok vo forme kvapiek bez obsahu alkoholu je obohatený aj o echinaceu.

4,90 € s DPH

ESI

Dostupnosť: Skladom

Propolisové kvapky bez obsahu alkoholu ESI majú príjemne sladkú chuť a sú obohatené aj o echinaceu.

Echinacea alebo echinacea purpurová prispieva k prirodzenej obranyschopnosti - imunita, normálnu funkciu močových ciest a normálnu funkciu dýchacieho systému.

Propolis je tmelová živica, ktorá pochádza zo stavebnej činnosti včelstiev. Býva temne žltej, žlto-oranžovej alebo zeleno-žltej farby. Zdrojom pre tvorbu propolisu sú včelám prevažne púčiky stromov. Propolis má svoju typickú vôňu a obsahuje 150 rôznych látok ako živica, silica a včelí peľ.

Skladovanie: Skladujte v chlade a suchu.

Dávkovanie: Deti 4-12 rokov: 10-15 kvapiek niekoľkokrát denne. Starší ako 12 rokov a dospelí: 20-30 kvapiek niekoľkokrát denne v čistej forme alebo zapiť vodou.

Upozornenie: Doplnok stravy. Výrobok nie je určený deťom do 3 rokov. Nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Uchovajte z dosahu detí. Prípravok nenahrádza lieky, lekársku starostlivosť, pestrú stravu ani zdravý štýl života. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Zloženie: fruktóza, čistená voda, propolisová živica - suchý titrovaný extrakt s 12% obsahom flavonoidov – vyjadrené ako galangín (2 %), echinacea purpurová L. Moench (Echinacea purpurea L. Moench.) suchý titrovaný extrakt 1 %), aróma, konzervant: sorban draselný

ESI je talianska firma s tradíciou 30 rokov, ktorá sa zameriava na výrobu čistej prírodnej kozmetiky a prírodných doplnkov stravy. Najdôležitejšou súčasťou kozmetických produktov ESI je aloe vera, ktorá má širokospektrálne liečivé účinky na všetky typy pokožky a je ideálny pre starostlivosť o detskú, citlivú aj podráždenú pokožku.

Dodávateľ: D N M company s.r.o., Koryčany, Nádražní 260, 768 05 Kroměříž

Napísať recenziu

ESI PROPOLISOVÉ KVAPKY BEZ ALKOHOLU 50 ML

ESI PROPOLISOVÉ KVAPKY BEZ ALKOHOLU 50 ML

Výživový doplnok vo forme kvapiek bez obsahu alkoholu je obohatený aj o echinaceu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.