Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Lymforegen masážny gél 250 ml

Výpredaj!

Topvet Lymforegen masážny gél 250 ml Zväčšiť
Pomáha vyplavovať z organizmu škodlivé látky.

6,58 € s DPH

-0,42 €

7,00 € s DPH

Topvet

Dostupnosť: Skladom

Masážní lymfodrenážní kompozice ve formě gelu s vysokým obsahem biologicky aktivních látek, rostlinných extraktů a silic, které pomáhají vyplavovat z organismu nežádoucí látky. Účinnými složkami jsou aescin, aesculin, helenin, flavonoidní glykosidy, třísloviny a celá řada dalších. Látky slouží ke stimulaci lymfatického systému v kůži. Urychlují regeneraci po zvýšené fyzické zátěži. Snižují otoky, jsou vhodné pro osoby se syndromem tzv. „těžkých nohou“. Čistí pokožku.

Zloženie (INCI)Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Juniperus Communis Fruit Oil, Rutin, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Menthol, Mentha Piperita Oil, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Cupressus Sempervirens Oil, Equisetum Arvense Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Citrus Grandis Peel Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, D-limonene, Linalool

Použitie: Aplikujte na cieľovú oblasť niekoľkokrát denne. Neaplikujte na sliznice a do otvorených rán. Pre zvýšenie účinku odporúčame naniesť na cieľovú oblasť väčšie množstvo prípravku, obviazať a nechať pôsobiť dlhodobo (napr. cez noc). Po aplikácii prípravku nevychádzajte na priame slnko, mohlo by dôjsť ku scitliveniu pokožky v dôsledku slnečného žiarenia.

Balenie: 250 ml

UpozornenieNepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.

Vzhľadom na to, že korene firmy TOPVET siahajú až do roku 1990, možno ju považovať za tradičného českého výrobcu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy. Firma TOPVET vznikla ako firma rodinná, a preto aj dnes, napriek tomu, že ľudský potenciál už dávno nie je len z okruhu rodiny, udržujú si vo vnútri firmy rovnaký zápal pre vec a rovnaké nadšenie ako pred rokmi. TOPVET čerpá z prírody jej silu, zdravie a prirodzenú aktivitu.   

Dodávateľ: TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horná Ruzodol

Napísať recenziu

Topvet Lymforegen masážny gél 250 ml

Topvet Lymforegen masážny gél 250 ml

Pomáha vyplavovať z organizmu škodlivé látky.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.