Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Topvet Lymfogreen 90 kapsúl

Výpredaj!

Topvet Lymfogreen 90 tablet Zväčšiť
Výživový doplnok. Podpora lymfatického systému

13,54 € s DPH

-3,04 €

16,58 € s DPH

Topvet

Dostupnosť: Skladom

Optimálne fungujúci lymfatický systém je dôležitý parameter pre zdravie človeka a kvalitu života. Unikátna bylinná kompozícia LYMFOGREEN podporuje normálne fungujúci lymfatický systém a optimálne vylučovanie vody z organizmu. Použité byliny podporujú detoxikáciu a celkovú očistu tela, pomáhajú na ťažké nohy. Bylinná zmes podporuje trávenie, pozitívne ovplyvňuje metabolizmus tukov a cukrov a napomáha kontrolovať telesnú hmotnosť. Upravuje hladinu cholesterolu a lipidov v krvi. Podporuje správnu funkciu cievnej sústavy, posilňuje tonus tela a vitalitu. Prispieva k normálnemu stavu pokožky, k zníženiu miery únavy a vyčerpania, k osvieženiu tela.

Zloženie: Pýr plazivý (Elytrigia repens) štandardizovaný extrakt z koreňa (10:1), Zlatobyľ obyčajný (Solidago virgaurea) štandardizovaný extrakt z vňate (flavóny 8 %), Orech kráľovský (Juglans regia) štandardizovaný extrakt z púčikov (10:1), Zázvor lekársky (Zingiber officinalis) štandardizovaný extrakt z koreňa (gingerol 10 %), Jírovec maďal (Aesculus hippocastanum) štandardizovaný extrakt z plodu (aescín 20 %), Ibištek sudánsky (Hibiscus sabdariffa) štandardizovaný extrakt z kvetu (10:1 (Vitis vinifera) štandardizovaný extrakt zo šupky (resveratrol 10 %), Smotánka lekárska (Taraxacum officinale) štandardizovaný extrakt z koreňa (10:1), Žihľava dvojdomá (Urtica dioica) štandardizovaný extrakt z koreňa (kyselina kremičitá 1 %), Kurkuma Curcuma longa) štandardizovaný extrakt z koreňa (curcuminoidy 95 %), Praslička roľná (Equisetum arvense) štandardizovaný extrakt z celej rastliny (kremík 7 %), B-komplex, Aloe vera (Aloe barbadensis) štandardizovaný extrakt z gélu z listu (200:1 ), Pupočníkovec ázijský (Centella asiatica) štandardizovaný extrakt z celej rastliny (saponíny 40 %), stearan horečnatý (plnidlo), vegetariánska kapsula

Odporúčané dávkovanie: 3 kapsuly denne. Prípravok je možné užívať dlhodobo.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku av mraze.

Upozornenie: Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukladať mimo dosahu detí! Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Nepoužívajte, ak ste alergický na niektorú zložku prípravku.

Vzhľadom na to, že korene firmy TOPVET siahajú až do roku 1990, možno ju považovať za tradičného českého výrobcu prírodnej kozmetiky a doplnkov stravy. Firma TOPVET vznikla ako firma rodinná, a preto aj dnes, napriek tomu, že ľudský potenciál už dávno nie je len z okruhu rodiny, udržujú si vo vnútri firmy rovnaký zápal pre vec a rovnaké nadšenie ako pred rokmi. TOPVET čerpá z prírody jej silu, zdravie a prirodzenú aktivitu.   

Dodávateľ: TOPVET s.r.o., Ještědská 593/36, 460 07, Liberec - Liberec VII-Horná Ruzodol

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Topvet Lymfogreen 90 kapsúl

Topvet Lymfogreen 90 kapsúl

Výživový doplnok. Podpora lymfatického systému

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.