Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Dermacare+ masážny magnéziový olej v spreji 150mg

Soaphoria Dermacare+ masážny magnéziový olej v spreji 150mg Zväčšiť
Magnéziový olej predstavuje vysoko koncentrovaný roztok čisto prírodného horčíka. Má olejovitú konzistenciu a výborne sa hodí na starostlivosť o vaše telo.

11,04 € s DPH

Soaphoria

Dostupnosť: Skladom

Obľúbený je predovšetkým pre mnohé zdravotné výhody, ktoré prináša. Magnéziový olej je ideálnym masážnym olejom pre športovcov, aktívnych jedincov, ale aj osoby s poruchami nervového, pohybového systému alebo spánku či ekzematikov trpiacich nepríjemnými kožnými prejavmi. Aplikácia magnéziového oleja môže pomôcť uvoľniť svaly, znížiť stres, zmierniť napätie a bolesť vo svaloch. Magnesium môže tiež podporovať kvalitný spánok reguláciou hladiny melatonínu, hormónu spánku. Je dôležité pre syntézu neurotransmiterov, ktoré ovplyvňujú náladu a mentálnu pohodu. Magnesium má protizápalové vlastnosti, ktoré môžu pomôcť pri riešení kožných problémov ako je akné alebo suchá koža. Topické použitie magnéziového oleja môže zároveň prispievať k zmierneniu bolesti a zápalu v kĺboch. V neposlednom rade je magnézium nevyhnutné pre zdravie srdca a ciev, môže pomôcť udržiavať normálny krvný tlak a rytmus srdca.

Masážny magnéziový olej je vhodný pre všetky typy pokožky a vekové kategórie.

> čisto prírodné zloženie nedráždi pokožku, práve naopak, poskytuje jej bohaté zásoby minerálnych látok a podporuje jej zdravie a obranyschopnosť
> magnéziový olej je výborným prostriedkom na rýchle doplnenie horčíka do organizmu, magnézium sa podstatne rýchlejšie vstrebáva práve cez kožu
> podporuje regeneráciu po námahe, prináša pocit úľavy a relaxácie, ľahko sa vstrebáva bez zanechania mastného pocitu
> magnéziový olej je praktický, čisto prírodný prostriedok bezpečný na používanie v akomkoľvek veku

APLIKÁCIA
Ako masážny olej: Primerané množstvo prípravku naneste na pokožku, masážou ho rozotrite po jej povrchu a nechajte vstrebať.
Ako kúpeľový olej: Malé množstvo prípravku pridajte do vody pri príprave kúpeľa.

HLAVNÉ ZLOŽKY
> magnézium – prírodné magnézium je pre ľudský organizmus nezastupiteľným prvkom podieľajúcim sa na funkčnosti a zdraví pokožky, pohybového aparátu, nervového systému, zubov, kostí, vlasov, ale pomáha aj pri problémoch psychického charakteru či spánkovej nerovnováhe

ZLOŽENIE
Aqua, Magnesium Chloride

Naším cieľom je vyrábať kvalitné produkty, ktoré reprezentujú našu vlasť a poukazujú na jej vzácnu biodiverzitu. Produkty, na ktoré môžeme byť právom hrdí aj v zahraničí. Ale tým najhlavnejším je poukázať na skutočnosť, že domáce výrobky sú najcennejšie. Snažíme sa pomáhať nášmu hospodárstvu kúpi surovín od domácich dodávateľov. Uprednostňujeme balenie do sklenených nádob a zaviedli sme tiež recyklačný program.

Dodávateľ: Aenea s.r.o. (Výrobca), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

Napísať recenziu

Soaphoria Dermacare+ masážny magnéziový olej v spreji 150mg

Soaphoria Dermacare+ masážny magnéziový olej v spreji 150mg

Magnéziový olej predstavuje vysoko koncentrovaný roztok čisto prírodného horčíka. Má olejovitú konzistenciu a výborne sa hodí na starostlivosť o vaše telo.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.