Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Renovality Arganový olej za studena lisovaný 100 ml

Výpredaj!

Arganový olej za studena lisovaný 100 ml Zväčšiť
Vyskúšajte blahodarné účinky za studena lisovaného arganového oleja, ktory výborne upokojuje začervenania a vysušenú pokožku, hydratuje ju a zároveň ai redukuje vrásky.

17,50 € s DPH

-3,21 €

20,71 € s DPH

Renovality

Dostupnosť: Skladom

Doprajte svojmu telu ľan tú najlepsie Péče. Za studena lisované oleje bez obsahu konzervantov a ďalších syntetických Latok dodaj telu tolko potrebne minerály, vitamíny, antioxidanty a ďalším, organizmu prospešné, látky. Vyskúšajte jeho Parádny účinky na suchú a citlivú pleť, pokožku celého tela, vlasy ai nechty. Hodí sa ale aj pre pleť normálna. Použitím sa Medzi nekladú. Odmenou vám bude krásny, Prirodzený a dokonale svieži vzhlad.

Arganový olej je fantastickým zdrojom nenasýtených mastných kyselín, antioxidantové, cenných vitamínové a fytosterolu. Vďaka tomu pokožku hydratuje, redukuje vrásky a navraciame tvári svieži vzhlad. Je perfektný pre citlivý, unavený, suchú i popraskanú pokožku.

Objem: 100 ml

Typ pleti: suchá pleť, zmiešaný pleť Krajina

Povodie: Maroko

Ingredients (INCI): Argania Spinosa Kernel Oil - Arganový olej

Dávkovanie a užívaním: používajte denne na pokožku Alebo pleť. Ideálneho výsledku dosiahnete pri nočnej aplikáciám po odlíčení pokožky. Odoberte z fľaštičky požadované množstvo oleja do dlane ruky, prehrajte v dlani a potom aplikujte na pleť. Votrite do kože.

Vlasové tonikum: Olejom masírujte pokožku hlavy a potom votrite do vlasov po celý dlžka, zabaľte do uteráky a nechaj 10 minút pôsobiť, potom opláchnite. Sledujte priame prenosy a ošetrením Pomôžme vlasom suchým, lámavým a bez vitality.

Upozornenie: Ľan na vonkajšie POUŽITIE!

Skladovaním: Skladujte na suchom a tmavom Mies pri izbovej teplote. Po otvorený spotrebujte do 3 mesiacov.

K balenie olejov používame to najlepšie fialové sklo. Fialové sklo zaručuje bioaktívne stálosť našich výrobkov. Vplyv svetla vždy urýchľuje proces molekulárnej rozpad prírodných produktov. Fialové sklo funguje ako prirodzený filter, ktorý chráni a zlepšuje kvalitu olejov. Naše oleje majú čistý prírodný pôvod. Sú lisované za studena iba zo starostlivo vybraných rastlín, čo zaručuje aj ich perfektnú kvalitu. Obsahujú najvyššie možné množstvo bioaktívnych látok. Oleje sa výborne sa vstrebávajú. Zásadne nepridávame do našich olejov žiadne minerálne oleje, syntetické látky, konzervanty alebo farbivá.

Dodávateľ: Pharmafit Czech s.r.o., Čechova 656/24, 750 02 Přerov

Napísať recenziu

Renovality Arganový olej za studena lisovaný 100 ml

Renovality Arganový olej za studena lisovaný 100 ml

Vyskúšajte blahodarné účinky za studena lisovaného arganového oleja, ktory výborne upokojuje začervenania a vysušenú pokožku, hydratuje ju a zároveň ai redukuje vrásky.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.