Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Siddhalepa Ajurvédsky balzam 25 g

Výpredaj!

Siddhalepa balzám na klouby 25g Zväčšiť
Ajurvédska bylinný balzam obsahuje éterické oleje z eukalyptu či citronely. Tie majú pozitívne účinky nielen na telo, ale aj na psychiku a myseľ.

7,93 € s DPH

-0,57 €

8,50 € s DPH

Siddhalepa

Dostupnosť: Skladom

Ajurvédska bylinný balzam Siddhalepa je vynikajúci pomocník pre natiahnuté svaly a kĺby. Obsiahnuté byliny sú starostlivo vybrané podľa tradičných indických receptúr a nájdete medzi nimi napríklad eukalyptus, škoricu alebo citronela, ktoré majú pozitívne účinky nielen na fyzické telo, ale aj na psychiku a myseľ.
Eukalyptový olej je vhodný nielen na ošetrenie svalov a kĺbov, ale tiež pôsobí priaznivo na dýchacie cesty a v kombinácii s mentolom uvoľňuje upchaté nosné dutiny. Je vhodný na ošetrenie pokožky po uštipnutí hmyzom a účinne tiež dokáže hmyz odpudzovať. Olej z citrónovej trávy aromaterapeuticky pôsobí na preťaženú myseľ a pomáha prirodzene zlepšovať náladu. Škoricový olej navodzuje pocit pohody a harmónie. Celkovo osviežuje a je vhodný pri únave.
Zloženie: Petrolát, Eucalyptus GlobulusLeaf Oil, Cymbopogon Nardus Oil, Cinnamomum Zeylenicum Leaf Oil, L-mentol, Pinus Species Twig Leaf Oil, camphora
Použitie: Aplikujte balzam na postihnuté miesta a vmasírujte.
Obsah: 25 g

Srílanská spoločnosť Siddhalepa sa zaoberá ajurvédskými prírodnými produktmi už od roku 1934. Do produktov Siddhalepa sa používajú iba vybrané bylinné výťažky. Všetky bylinné ingrediencie sú podrobené kvalitatívnej kontrole už pri doručení a jeho dodávatelia boli inštruovaní a vyškolení v súlade s normou ISO 9001 pre kritériá výberu surovín.

Ajurvéda je sanskrtské slovo a znamená "veda (umenie) života". Je to najstaršie ozdravný program na svete, ktorý vznikol pred 5000 rokmi. Ajurvéda rešpektuje ľudskú originalitu a vidí v každom jednotlivcovi výnimočnú bytosť. Podľa princípov ajurvédy je zdravie každého človeka tvorené vzájomnú harmonickú súhrou tela, mysle a okolitého prostredia. Ak je akákoľvek z týchto oblastí v nerovnováhe, človek sa necíti zdravý. Cieľom ajurvédy je prevencia ochorení, liečenie chorôb a ich príznakov, posilňovanie imunitného systému, zlepšovanie celkového pocitu zdravia a vitality a odďaľovanie procesu starnutia.

Pri výrobe ajurvédskych produktov sa nepoužívajú žiadne umelé chemické prísady ani živočíšny tuk. Prípravky Siddhalepa sa vyrába vo vyhovujúcich hygienických podmienkach z kvalitatívne certifikovaných surovín získaných z dôveryhodných zdrojov, preto sú tou najvhodnejšou cestou ako zapojiť svoje telo i myseľ do ducha Ajurvédy.

Dodávateľ: Day Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno

Napísať recenziu

Siddhalepa Ajurvédsky balzam 25 g

Siddhalepa Ajurvédsky balzam 25 g

Ajurvédska bylinný balzam obsahuje éterické oleje z eukalyptu či citronely. Tie majú pozitívne účinky nielen na telo, ale aj na psychiku a myseľ.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.