Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Tropicana - Organický krémový dezodorant 50 ml

Soaphoria Tropicana - Organický krémový dezodorant 50 ml Zväčšiť
Organický dezodorant bez hliníkových solí eliminuje nepríjemný zápach potu, pričom nebráni prirodzeným funkciám pokožky a neupcháva póry.

6,88 € s DPH

Soaphoria

Dostupnosť: Skladom

Vegánsky organický dezodorant bez hliníka, alkoholu a parfumov, ktorého účinná receptúra ​​je založená na čisto prírodných ingredienciách. Zloženie s obsahom jemných organických olejov ako sú kokosový a mandľový a bambuckého a kakaového masla predchádza vysušovaniu, zjemňuje a chráni pokožku pred podráždením. Účinný prírodný deodorant bez parfumov obsahuje výlučne špeciálne fixované esenciálne oleje, ktoré sa uvoľňujú postupne a tak zaisťujú dlhotrvajúcu vôňu.

Organický krémový dezodorant je vhodný pre všetky typy pokožky.

Hlavné zložky:

  • bentonitový íl - vyniká výrazne absorpčnou a hĺbkovo čistiacou vlastnosťou, jemne detoxikuje a podieľa sa na udržiavaní zdravej pokožky
  • oxid zinočnatý (bez nanočastíc) - má schopnosť absorbovať prebytočnú vlhkosť a pohlcovať pachy, vďaka čomu pôsobí mierne antiperspiračný a pomáha zabraňovať tvorbe nepríjemného zápachu
  • čajovníkový olej - vyznačuje sa neobvykle silnými antibakteriálnymi, antimikrobiálnymi a fungicídnymi vlastnosťami, zároveň vo výrobku plní funkciu čisto prírodnej konzervačnej zložky

Obsah: 50 ml

Použitie: V prípade potreby aplikujte výrobok opakovane počas dňa, použite aj na nohy, dlane, chrbát či iné časti tela, na ktorých vás trápi potenie.
100% prírodný dezodorant je ideálnou voľbou pre citlivú pokožku, pre deti od 6 rokov alebo počas tehotenstva.

Po otvorení balenia priložte čisté prsty na povrch produktu a krúživými pohybmi naberte primerané množstvo a jemne rozotrite a vmasírujte dezodorant do pokožky, ktorý sa následne vstrebe. Dezodorant je v extrémnych letných horúčavách vhodné použiť aj viackrát denne v tenších vrstvách.
Pred prvým použitím sa odporúča vykonať tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästie a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Pokiaľ po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Zloženie: Maranta arundinacea Root Powder (maranta trstinová) *, Zea Mays Starch (kukuričný škrob) *, Cocos nucifera Oil (kokosový olej) *, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo) *, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové maso Amygdalus Dulcis Oil (olej zo sladkých mandlí) *, Euphorbia Cerifera Wax (kandelilový vosk) *, Sodium Bicarbonate (hydrogénuhličitan sodný), kaolín (biely íl) *, Bentonit (bentonitový íl) *, Malus Domestica Fruit Extract (jablo *, Fragaria vesca Fruit Extract (jahoda obyčajná extrakt) *, Ribes Nigrum Fruit Extract (ríbezľa čierny extrakt) *, Zingiber officinale Root Extract (zázvor lekársky extrakt) *, Mentha špicaté Crisp Extract (mäta kučeravá extrakt) *, (mučenka jedla extract) *, Prunus armeniaca Fruit Extract (marhuľa obyčajná extrakt) *, Cocos nucifera (kokosovník) *, Vanilla planifolia Fruit Extract (vanilka pravá extrakt) *, Zinc Oxide (Oxid zinočnatý), Tocopherol , Mel aleuca alternifolia Leaf Oil (čajovník) *, *** Hexyl Cinnamal, *** Limonene
* certifikovaná organická zložka
*** vyskytujúce sa prirodzene v esenciálnych olejoch

Upozornenie: Výrobok obsahuje jedlú sódu. V prípade, že vám táto zložka ako prísada v kozmetických produktoch nevyhovuje, odporúčame zvoliť si namiesto krémového dezodorantu alternatívu vo forme Revoludeo alebo minerálneho deodorantu Pure power.
Pri náhlych teplotných výkyvoch či skladovaní výrobku v prostredí s priemernou teplotou nad 25 ° C môže výrobok v tégliku jemne topiť, následkom čoho v ňom môžu byť pozorovateľné jemné biele "guličky". Tieto "guličky" sú spôsobené zrážanlivosťou obsiahnutých masiel a nepredstavujú vadu výrobku ani prekážku v jeho ďalšom používaní.
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote do + 30 ° C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Pokiaľ dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Naším cieľom je vyrábať kvalitné produkty, ktoré reprezentujú našu vlasť a poukazujú na jej vzácnu biodiverzitu. Produkty, na ktoré môžeme byť právom hrdí aj v zahraničí. Ale tým najhlavnejším je poukázať na skutočnosť, že domáce výrobky sú najcennejšie. Snažíme sa pomáhať nášmu hospodárstvu kúpi surovín od domácich dodávateľov. Uprednostňujeme balenie do sklenených nádob a zaviedli sme tiež recyklačný program.

Dodávateľ: Aenea s.r.o. (Výrobca), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Soaphoria Tropicana - Organický krémový dezodorant 50 ml

Soaphoria Tropicana - Organický krémový dezodorant 50 ml

Organický dezodorant bez hliníkových solí eliminuje nepríjemný zápach potu, pričom nebráni prirodzeným funkciám pokožky a neupcháva póry.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.