Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Olivovník - organické tekuté mydlo na ruky 400 ml

Soaphoria Olivovník - organické tekuté mydlo na ruky 400 ml Zväčšiť
Čisté a jemnučké! Tekuté mydlo na ruky, ktoré je navrhnuté z rastlinných tenzidov, zaručí adekvátnu očistu rúk. Pridaný olivový a jojobový olej a výťažok z aloe vera zabraňujú zbytočnému a opätovnému vysušovaniu. Doprajte si krásnu pokožku rúk!

7,71 € s DPH

Soaphoria

Dostupnosť: Skladom

Zelené zlato, elixír krásy! Jedným z najcennejších a najznámejších olejov využívaných v službách krásy je jednoznačne olivový olej. Extra panenský, za studena lisovaný olivový olej je bohatým zdrojom mnohých cenných látok. Čím hodnotnejšie je olej, tým vyšší je obsah tzv. Sekundárnych rastlinných účinných látok, tj. Fenolov, ktoré sú zodpovedné za jeho mimoriadne regeneračné účinky. Pre dermatológii je zvlášť zaujímavý oleuropein, ktorý sa nachádza iba v olivovom oleji a olivových listoch. Účinkuje silno antioxidačne a stimuluje regeneráciu buniek. Obsahuje zdraviu prospešné nenasýtené mastné kyseliny (asi 60-80%), vitamíny A, D, E a K.

Produktová rada Olivovník sa výborne hodí pre obzvlášť suchú a citlivú pokožku, dokonca aj pre naše ratolesti. Pokožku krásne hydratuje, zvláčňuje a vďaka obsahu cenných látok a vitamínov ju vyživuje a remineralizuje.

Použitie: Naneste na mokrú pokožku rúk a krúživými pohybmi vytvorte penu, následne opláchnite vodou vhodnej teploty.

Určené pre každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do + 30 ° C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívajte na otvorené rany. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek je vopred odstráňte). Pokiaľ dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Pred prvým použitím sa odporúča vykonať tzv. Patch test, tj. Aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästie a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Zloženie: Aqua (voda), Decyl Glucoside (povrchovo aktívna zložka rastlinného pôvodu) *, Lauryl Betaín (povrchovo aktívna zložka rastlinného pôvodu) *, Xanthan Gum (stabilizátor rastlinného pôvodu) *, Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej) *, aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (aloe vera) *, Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej) *, Ethylhexylglycerin (konzervant), Citric Acid (kyselina citrónová) *, Sorbic Acid (konzervant), Formica Acid (konzervant)

* Certifikovaná organická zložka

Bez sulfátov, glykolov, silikónov, ropných derivátov, živočíšnych tukov, parabénov a konzervačných látok, umelých farbív a parfumácie.

Obsah: 400ml

Naším cieľom je vyrábať kvalitné produkty, ktoré reprezentujú našu vlasť a poukazujú na jej vzácnu biodiverzitu. Produkty, na ktoré môžeme byť právom hrdí aj v zahraničí. Ale tým najhlavnejším je poukázať na skutočnosť, že domáce výrobky sú najcennejšie. Snažíme sa pomáhať nášmu hospodárstvu kúpi surovín od domácich dodávateľov. Uprednostňujeme balenie do sklenených nádob a zaviedli sme tiež recyklačný program.

Dodávateľ: Aenea s.r.o. (Výrobca), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Soaphoria Olivovník - organické tekuté mydlo na ruky 400 ml

Soaphoria Olivovník - organické tekuté mydlo na ruky 400 ml

Čisté a jemnučké! Tekuté mydlo na ruky, ktoré je navrhnuté z rastlinných tenzidov, zaručí adekvátnu očistu rúk. Pridaný olivový a jojobový olej a výťažok z aloe vera zabraňujú zbytočnému a opätovnému vysušovaniu. Doprajte si krásnu pokožku rúk!

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.