Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Levanduľa lekárska - organická kvetová voda 100ml

Soaphoria Levanduľa lekárska - organická kvetová voda 100ml Zväčšiť
Organický hydrolát z levandule lekárskej predstavuje čisto prírodné pleťové tonikum a zároveň výnimočný prostriedok na starostlivosť o pokožku tela a vlasy.

10,21 € s DPH

Soaphoria

Dostupnosť: Skladom

Je ideálnym pomocníkom na ošetrenie každého typu pleti, zvlášť ho však ocení krehká, extrémne vysušená a dehydratovaná citlivá pleť, ale aj zmiešaná a mastná, aknózna pokožka. Levanduľa lekárska je okrem svojej charakteristickej vône známa predovšetkým pre upokojujúce, regeneračné a mierne antiseptické účinky. Levanduľová voda sa vyznačuje schopnosťou regenerovať, zmierňovať podráždenie a zlepšovať celkový stav pokožky, blahodárne účinky má aj na vlasy. Pôsobí jemne sťažlivo, vyhladzuje nerovnosti pokožky, zmierňuje začervenanie, zjemňuje a posilňuje vlasovú štruktúru. Používa sa najmä ako pleťová voda na jemné prečistenie, tonizáciu a osvieženie pokožky. 100% organický hydrolát z levandule lekárskej neobsahuje žiadne prídavné látky, alkohol, konzervanty ani farbivá a vône.

Organická levanduľová voda je ideálna pre suchú, dehydratovanú, citlivú, mastnú, zmiešanú, aknóznu či ekzematickú pokožku a všetky typy vlasov.

> na podporu regenerácie kožných buniek
> na upokojenie podráždenej, suchej, citlivej, poškodenej a ekzematickej pokožky
> pre normalizáciu tvorby kožného mazu zmiešanej a mastnej pleti
> na zmiernenie začervenania a zápalov
> na starostlivosť o citlivú detskú pokožku
> na ošetrenie pokožky po holení či depilácii
> na upokojenie pokožky spálenej od slniečka
> na upokojenie a ozdravenie vlasovej pokožky
> na posilnenie vlasovej štruktúry

APLIKÁCIA
Primerané množstvo prípravku naneste na čisté prsty alebo kozmetický tampón a krúživými pohybmi prečistite pokožku tváre, krk a dekolt, resp. po pridaní k práškovej maske vytvorte jemnú pastu na ošetrenie tváre. Tiež sa hodí na ošetrenie pokožky hlavy a vlasovej koruny. Po pridaní primeraného množstva prípravku (cca dve polievkové lyžice) do vody teplej 35-39°C pripravíte blahodarný kúpeľ. Hydrolát sa môže aplikovať aj ako obklad, formou disperzie prevonia bielizeň aj ovzdušie interiéru.

NÁŠ TIP
Hydrolát používajte ráno a večer na vopred vyčistenú pleť. Osvedčí sa aj ako podklad na nanášanie olejových pleťových prípravkov a sér, ktoré sa vďaka nemu lepšie vstrebávajú. Rovnako urýchli vstrebanie bezvodých výrobkov ako napríklad krémových dezodorantov, univerzálnych balzamov či telových olejov a masiel.
Naneste na pokožku podráždenú slniečkom či bodnutie hmyzom, upokojuje a zmierňuje svrbenie.
Aplikujte počas dňa na osvieženie pleti.
Použite ako tekutú zložku pri miešaní práškových pleťových masiek či kozmetických ílov pre ešte lepší výsledný účinok.

HLAVNÉ ZLOŽKY
> levanduľa lekárska - známa bylina s očarujúcim fialovým kvetenstvom a prenikavou, upokojujúcou vôňou si v kozmetike našla svoje uplatnenie najmä vďaka svojim blahodarným účinkom pri rôznych dermatologických problémoch či ochoreniach, ktoré napomáha zmierňovať, avšak vzhľadom na jej zmierňujúce, sťahujúce, sťahujúce je užitočná pre každý typ pleti

ZLOŽENIE
Lavandula Angustifolia Flower Water (levanduľa lekárska) *
* certifikovaná organická zložka

UPOZORNENIE
Určené na každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote do +25°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Po otvorení spotrebujte do 6 mesiacov. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Pokiaľ dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča vykonať tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästie a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Pokiaľ po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

Naším cieľom je vyrábať kvalitné produkty, ktoré reprezentujú našu vlasť a poukazujú na jej vzácnu biodiverzitu. Produkty, na ktoré môžeme byť právom hrdí aj v zahraničí. Ale tým najhlavnejším je poukázať na skutočnosť, že domáce výrobky sú najcennejšie. Snažíme sa pomáhať nášmu hospodárstvu kúpi surovín od domácich dodávateľov. Uprednostňujeme balenie do sklenených nádob a zaviedli sme tiež recyklačný program.

Dodávateľ: Aenea s.r.o. (Výrobca), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Soaphoria Levanduľa lekárska - organická kvetová voda 100ml

Soaphoria Levanduľa lekárska - organická kvetová voda 100ml

Organický hydrolát z levandule lekárskej predstavuje čisto prírodné pleťové tonikum a zároveň výnimočný prostriedok na starostlivosť o pokožku tela a vlasy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.