Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Soaphoria Dermacare+ Magnéziová soľ do kúpeľa 500g

Soaphoria Dermacare+ Magnéziová soľ do kúpeľa 500g Zväčšiť
Relaxačná magnéziová soľ do kúpeľa je bohatá na čisto prírodné magnézium, ktoré pomáha uvoľňovať napäté svaly, zlepšuje spánok a podporuje celkovú pohodu.

6,04 € s DPH

Soaphoria

Dostupnosť: Skladom

Vhodná na každodenné použitie, soaphoristická magnéziová soľ je dokonalým spoločníkom pre kúpeľ po náročnom dni. Horčík prispieva k uvoľneniu svalov a zmierneniu svalových kŕčov, čo je ideálne po fyzickej námahe alebo dlhodobom sedení. Napomáha odstraňovať toxíny z tela a podporuje jeho prirodzenú očistu. Tiež pomáha regulovať hladinu melatonínu, hormónu spánku, a tak podporuje hlbší a kvalitnejší spánok. Pravidelné kúpele v horčíkovej soli môžu pomôcť zmierniť stres a zlepšiť náladu. Antioxidačné vlastnosti magnézia navyše pomáhajú omladiť pokožku a zlepšiť jej vzhľad.

Relaxačná magnéziová soľ do kúpeľa je vhodná pre všetky typy pokožky a vekovej kategórie.

> čisto prírodné zloženie nedráždi pokožku, práve naopak, poskytujú jej bohaté zásoby minerálnych látok a podporujú jej zdravie a obranyschopnosť
> magnéziová soľ bez vône efektívne dodáva telu zásoby horčíka, ktoré sú lepšie a rýchlejšie absorbované v porovnaní s perorálnym užívaním doplnku
> magnéziová soľ je ideálnym prostriedkom na doplnenie horčíka do nášho organizmu
> soli a soľné zmesi do kúpeľa sú ideálnym prostriedkom pre pravidelnú a navyše výnimočne príjemnú starostlivosť o pokožku

APLIKÁCIA

  • Ako kúpeľ: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca 100 až 150 g) nasypte do vody teplej 35-39 ° C a nechajte úplne rozpustiť. Dávka soľnej zmesi na jeden kúpeľ by nemala presiahnuť 450g. Odporúčaná dĺžka kúpeľa je 15 až 20 minút. Odporúčame používať maximálne trikrát týždenne a po procedúre si dopriať relax.
  • Ako kúpeľ nôh: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca polievková lyžica na 5 litrov vody) nasypte do vody teplej 35-39 ° C a nechajte úplne rozpustiť. Ponorte nohy do vody na dobu 15 až 20 minút.
  • Ako inhalačný roztok: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca čajová lyžička) rozmiešajte v nádobe s vriacou vodou, po vyvinutí pary inhalujte po dobu 10 až 15 minút.
  • Ako oplach: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca ½ čajová lyžička) rozmiešajte v nádobe s prevarenou teplou vodou a postihnuté miesto na tele oplachujte päť až šesťkrát denne.
  • Ako soľný roztok: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca čajová lyžička na liter vody) rozmiešajte v nádobe s prevarenou teplou vodou, nechajte pôsobiť 30 minút až 2 hodiny.
  • Ako natierací roztok: Primerané množstvo soľnej zmesi (cca polievková lyžica na liter vody) rozmiešajte v nádobe s prevarenou teplou vodou teploty cca. 39°C. Roztokom premočenou špongiou natierajte celé telo dvakrát denne (ráno a večer). Pri vysokej horúčke natierajte celé telo. Pri prechladnutí je vhodné natierať chodidlá a dlane.
  • Ako zábal: bavlnenú textíliu alebo pyžame namočte v koncentrovanom soľnom roztoku, celé telo vrátane končatín zabaľte od krku k pätám a prikryje teplou dekou, nechajte pôsobiť 1 až 2 hodiny.
  • Ako obklad: Po príprave soľného roztoku ponoríte obväz a nechajte ho nasiaknuť roztokom. Následne obklad priložte na postihnuté miesto, zaviňte fóliou, resp. uterákom a nechajte pôsobiť 1 až 2 hodiny.

NÁŠ TIP
Nemusíte mať doma vaňu na to, aby ste si dokázali soľ do kúpeľa užiť! Rozpustite malé množstvo v lavoríku s teplou vodou a doprajte zaslúžený wellness chodidlám, alebo týmto spôsobom pripravte upracované ruky na manikúru.

ZLOŽENIE
Magnesium Chloride

UPOZORNENIE
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Pokiaľ dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.

Naším cieľom je vyrábať kvalitné produkty, ktoré reprezentujú našu vlasť a poukazujú na jej vzácnu biodiverzitu. Produkty, na ktoré môžeme byť právom hrdí aj v zahraničí. Ale tým najhlavnejším je poukázať na skutočnosť, že domáce výrobky sú najcennejšie. Snažíme sa pomáhať nášmu hospodárstvu kúpi surovín od domácich dodávateľov. Uprednostňujeme balenie do sklenených nádob a zaviedli sme tiež recyklačný program.

Dodávateľ: Aenea s.r.o. (Výrobca), Zelená 273/36, 079 01 Veľké Kapušany

VEGAN Ano

Napísať recenziu

Soaphoria Dermacare+ Magnéziová soľ do kúpeľa 500g

Soaphoria Dermacare+ Magnéziová soľ do kúpeľa 500g

Relaxačná magnéziová soľ do kúpeľa je bohatá na čisto prírodné magnézium, ktoré pomáha uvoľňovať napäté svaly, zlepšuje spánok a podporuje celkovú pohodu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.