Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Les Fleurs de Bach Aura parfum Spánok 30 ml

Les Fleurs de Bach Aura parfém Spánek 30 ml Zväčšiť
Aura parfum Spánok Les Fleurs de Bach je unikátnou kombináciou Bachových kvetových esencií v bio kvalite doplnených esenciálnymi olejmi.

14,54 € s DPH

Les Fleurs de Bach

Dostupnosť: Na dotaz

Možno ho využiť pri problémoch so zaspávaním, nepokojnom spanie apod. Bachove esencie zo snedku, pagaštanu, pávy, železníka a osiky v kombinácii so sviežimi esenciálnymi olejmi podporujú zaspávanie a pomáhajú navrátiť plnohodnotný spánok.
Parfém vďaka Bachovým esenciám zo jedenie, pagaštanu konského, pávy červené, železníka lekárskeho a osiky upokojuje myseľ aj psychiku, prináša harmóniu, a tým pomáha zlepšovať zaspávaniu aj kvalitu samotného spánku. Tieto esencia tiež dodávajú vnútornú silu a dôveru. Relaxačné a upokojujúce efekt umocňujú esenciálne oleje z mandarínky, neroli, magnólia, amyrisu, litsey cubeba či pomaranče. Naviac tiež napomáhajú lepšej nálade a celkovému optimizmu.

INCI: Alcohol Denat, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Alcohol, Aesculus Hippocastanum (Chestnut Bud) Bud Extract, Aesculus Carney (Red Chestnut) Flower Extract, Ornithogallum Umbellatum (Star of Bethlehem) Flower Extract, Populus trémula (Aspen) Flower Extract, Verbena Officinalis (Vervain) Flower Extract, Limonene, Linalool, Citral, Citronellol, Benzyl Salicylate, Farnesol, Geraniol

Použitie: V prípade potreby rozstrekne parfum nad hlavu (1-3 streky) a nechajte sa zahaliť vzniknutú voňavú hmlou.

Balenie: 30 ml

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie.

Francúzska spoločnosť Les Fleurs de Bach nadväzuje na poslanie a odporúčanie Dr. Bacha nechať pôsobiť Bachove kvety na človeka ako na celok zo všetkých strán. Značka vyrába a ponúka unikátny komplex produktov pre harmóniu tela, duše i mysle.

Dr. Bach našiel metódu, ktorá sa zameria na konkrétneho jedinca a príčinu jeho choroby jemnú, šetrnú a celkom jednoduchou formou. Prial si, aby jeho terapia bola dostupná čo najväčšiemu počtu ľudí a aby si každý uvedomil dôležitosť vlastnej zodpovednosti za svoje zdravie.

Vďaka intenzívnemu študovanie a skúmanie sily rastlín vybral 38 druhov kvetov, ktoré pomáhajú starať o rovnováhu emočných a fyzických síl. Z kvetov pripravil výluhy, zľahčoval ich vodou a zakonzervoval alkohol, týchto 38 elixírov pokryje všetky negatívne emócie človeka.

Dodávateľ: AMC RATIO s.r.o., Vlašská 15, Praha 1 - Malá Strana

BIO Ano

Napísať recenziu

Les Fleurs de Bach Aura parfum Spánok 30 ml

Les Fleurs de Bach Aura parfum Spánok 30 ml

Aura parfum Spánok Les Fleurs de Bach je unikátnou kombináciou Bachových kvetových esencií v bio kvalite doplnených esenciálnymi olejmi.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť