Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dúhové elixíry Psychoregen 50 ml

Duhové elixíry Psychoregen 50 ml Zväčšiť
Doplnok stravy.

8,90 € s DPH

Duhové elixíry

Dostupnosť: Skladom

Papraď jelení jazyk (Phyllitis scolopendrium) priaznivo ovplyvňuje stav sleziny, ktorá podľa starovekého lekára a mysliteľa Hippokrata skrze tzv. Čiernu žlč (grécky "melanchólia") ovplyvňuje našu náladu smerom k zádumčivosti, nečinnosti a trudomyslnosti. Vo francúzštine a angličtine je slezina bežne spájaná s pojmom "splín" - čo je stav smútku, melanchólie a zlej nálady. Psychické problémy môžu mať svoj pôvod aj v intoxikácii najrôznejšími priemyselnými chemikáliami a jedy z okolitého prostredia (voda, pôda, vzduch, potraviny, lieky). Elixír PSYCHOREGEN preto obsahuje aj výťažky z bylín, ktoré pôsobia na celkovú detoxikáciu organizmu - túžobník brestový, rozrazil lekársky a pestrec mariánsky. Ďalšia obsiahnutú bylinou je valeriána lekárska (Valeriana officinalis), ktorý patrí medzi najznámejšie a súčasne aj najpoužívanejšie upokojujúci liečivky vôbec. Upokojujúce moc valeriány poznala už Svätá Hildegarda z Bingenu a valeriánové kvapky nechýbali v žiadnej domácnosti našich babičiek. Valeriány výťažok preto nesmie chýbať ani v elixíre PSYCHOREGEN, kde spoločne s ďalšími bylinnými extraktmi tvorí unikátny synergický komplex účinných látok.

Povolená zdravotné tvrdenia podľa legislatívy EÚ:

duševné zdravie - uvoľnenie, stres, spánok

pomáha nástupu spánku

kognitívne (poznávacie) funkcie

prirodzená odolnosť organizmu

očista a prirodzená obrana organizmu

antioxidant

zdravie kože a tkanív, hojenie kože a rán

zdravie kĺbov

zdravie pečene - zažívanie - čistenie

hladina krvného cukru zdravie srdca a ciev - krvný tlak, hladina cholesterolu

zdravie obličiek, dolných močových ciest a močového mechúra

zdravie dýchacích ciest

Zloženie: Voda, jemný lieh melasový, extrakt z valeriány lekárskej, jelenieho jazyku celolistého, túžobníka brestového, pestreca mariánskeho a veronike lekárskeho. Lihovitost 40%.

Dávkovanie: 3x denne 20 kvapiek pol hodiny pred jedlom alebo po jedle. Zhruba po mesiaci užívania je vhodné zaradiť trojtýždňovú pauzu. Deti 3x denne 10 kvapiek. Pri ťažkých stavoch celkového vyčerpania sa osvedčuje zrýchlené dávkovanie 10 kvapiek 6x denne, deti 5 kvapiek 6x denne. Elixír je vhodné rozriediť v troške vody, chvíľu podržať v ústach, nie je potrebné zapíjať. Jedno balenie s obsahom 50 ml vystačí zhruba na dva týždne, pri samostatnom použití jednotlivých elixírov preto odporúčame využívať dve balenia po sebe. Raz až dvakrát do roka odporúčame zaradiť komplexné detoxikačne-regeneračnú kúru pomocou všetkých troch základných Dúhových elixírov v poradí FUNGILEN - Detoxilen - FRUCTAVIT. V tomto prípade stačí využívať po jednej fľaštičke od každého elixíru, jednotlivo za sebou bez pauzy.

Balenie: 50 ml

Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 6 rokov. Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Predstavujeme vám koncentrované prírodné prípravky, vyrobené z extraktov bylín, pochádzajúcich z ekologicky čistého prostredia ČR.

Ďalej vám ponúkame našu radu dúhových Elixír - vyváženej kompozícia výťažkov domácich bylín a húb, určených na komplexnú detoxikáciu a regeneráciu organizmu.

Dodávateľ: Bc. Martin Kolár, Pražská 96, 257 41 Týnec nad Sázavou

Napísať recenziu

Dúhové elixíry Psychoregen 50 ml

Dúhové elixíry Psychoregen 50 ml

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.