Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

TCM Herbs Zrodenie fénixa 30 g

Zrození fénixe 30 g Zväčšiť
Doplnok stravy.

15,20 € s DPH

TCM Herbs

Dostupnosť: Skladom

Zloženie (1 g vyrobený z 5 g bylín): šišak bajkalský - koreň
Dávkovanie: 5 odmeriek bylinného prášku 1x denne ráno (deti od 3 rokov 3 odmerky 1x denne ráno), ktoré sa zalejú 2 dcl horúcej vody a potom teplej vypijú. Optimálne je tento bylinný prášok pridať do ranného Nápoje čínskych MUDRcov, čím vznikne aj celkom chutí horkosladké káva. V Číne v prípade akútnych či dlhodobých ťažkostí užívajú dávku 2 - 3 x väčšia. Možno užívať spoločne aj s antibiotikami a to ako v akútnom či v chronickom štádiu choroby a to aj dlhodobo, ak si to stav organizmu vyžaduje, napr. aj 3 mesiace. U tzv. Detoxikačné kúry sa odporúča, každoročne 3 mesiace na jar (počnúc od Popolcovej stredy) a 3 mesiace na jeseň (od 15. augusta), túto bylinu pridávať do Nápoje čínskych MUDRcov.
Balenie: 30 g bylinkového produktu v prášku (100% prírodný, bez akýchkoľvek syntetických či spojivových látok)
Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada petsré stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tme pri teplote 15-25 ° C. Chráňte pred mrazom.
Zdroj: www.patentnimedicina.cz

TCM Herbs® bola založená v roku 2001 MUDr. Petrom Hoffmannom, ktorý je tiež majiteľom tejto firmy, ktorá vlastní dovozné práva na import 100% prírodných bylinných produktov z Číny a z Belgicka (Taiwan). Ako už názov napovedá, skratka TCM (Traditional Chinese Medicine) znamená vo svete tradičnú čínsku medicínu a Herbs zase byliny. Spoločnosť vyvinula svoje know how, ktoré MUDr. Petr Hoffmann získal dlhoročnými skúsenosťami vo svojej praxi v tomto odbore a jeho liečebné postupy sú duchovným vlastníctvom a devízou tejto spoločnosti. Firma sa zaoberá tradičnou čínskou medicínou a jej bylinnými produktmi, tj. Dovozom, vývozom, maloobchodným a veľkoobchodným predajom, distribúciou a zásielkovou službou, publikačnou činnosťou, školením, propagáciou v médiách a poradenskou činnosťou v oblasti tradičnej čínskej medicíny.

Dodávateľ: TCM Herbs, s.r.o., U Čierne veže 315/6, 370 01, České Budějovice - České Budějovice 1

Zdroj: www.patentnimedicina.cz

Napísať recenziu

TCM Herbs Zrodenie fénixa 30 g

TCM Herbs Zrodenie fénixa 30 g

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť
  • 12. 03. 2024
    • Rýchle expedovanie aj dodanie
      Perfektný tovar
      Výhodné ceny
  • 10. 03. 2024
    • Rýchle dodanie