Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Arganový krém 50 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Arganový krém 50 ml Zväčšiť
Len na vonkajšie použitie. Vyhladzuje, zjemňuje a chráni pleť, má hydratačné a revitalizačné účinky, dlhodobo chráni pH.

19,04 € s DPH

-3,00 €

22,04 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Váš obľúbený Arganový krém dostal nový, praktický a viac ochranný obal. V upravenej receptúre využívame šetrnou prírodné konzerváciu z rastlinných výťažkov. Arganový olej je odpradávna považovaný za elixír krásy s blahodárnymi a omladzujúcimi účinkami pre pokožku. Olej sa lisuje za studena z orechov stromov argánie, rastúcich v južnom Maroku. Svojimi účinkami vašu pokožku vyhladzuje, hydratuje a obnovuje jej vitalitu. Spolu s rastlinným Skvalan je tiež schopným pomocníkom v ochrane vašej pleti proti poškodeniu voľnými kyslíkovými radikálmi. Jemný krém na báze mikroemulzie obsahuje ďalšie jedinečne výživné oleje ako sú makadamiový, kokosový a rakytníkový. Svojou tajuplnú vôní vám pripomenie leto - napoly osviežujúci, napoly zvodné ... trochu ako ríbezle, trochu vanilka ... Nechajte sa očariť a buďte okúzľujúca!

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda), Macadamia Ternifolia Seed Oil (makadamiový rastlinný olej), Helianthus annuus Seed Oil (slnečnicový olej v bio kvalite), Argania Spinosa Kernel Oil (arganový rastlinný olej v bio kvalite), Cocos nucifera Kernel Oil (kokosový rastlinný olej v bio kvalite), Gardenia Tahitensis Flower Extract (extrakt z kvetov Gardénia tahitskej), Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate (prírodný emulgátor na báze glycerínu, glukózy a rastlinných olejov), Sodium Anisate (Anis sodný, antimikrobiálna látka), Sodium Levulinate (levulinát sodný, antimikrobiálna látka), Glycerín (hydratačná látka), Squalane (fytoskvalan, rastlinný lipid), Butyrospermum Parkii Butter (maslo karité v bio kvalite, rastlinný tuk), Stearic Acid (kyselina stearová, zahusťovadlo), Panthenol (D-Panthenol, hydratačné zložka), Xanthan Gum (prírodný polysacharid, zahusťovadlo), Parfum * (prírodný parfumácie), Glyceryl Stearate (prírodné koem ulgátor na báze rastlinného oleja a glycerínu), Lecithin (fosfolipidy), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (rakytníkový rastlinný olej v bio kvalite), Tocopheryl Acetate (stabilizovaný vitamín E, antioxidant), Retinyl palmitate (stabilizovaný vitamín A, antioxidant), Magnolia Officinalis Bark Extract (extrakt z kôry magnólie, antimikrobiálne), phenethyl Alcohol (prírodná vonná zložka), Tocopherol (vitamín E, antioxidant), Sodium Stearoyl Lactylate (prírodné koemulgátor), Cera Alba (včelí vosk), Citric Acid (kyselina citrónová, regulátor pH) , Limonene *, Citronellol *. * - z prírodných éterických olejov.

Použitie: Nanášajte bežným spôsobom pri dennom ošetrení pleti.

Balenie: 50 ml

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie.

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

BIO Ano
EKO Ano

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Arganový krém 50 ml

Nobilis Tilia Arganový krém 50 ml

Len na vonkajšie použitie. Vyhladzuje, zjemňuje a chráni pleť, má hydratačné a revitalizačné účinky, dlhodobo chráni pH.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.