Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Meditácia 10 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Směs éterických olejů Meditace 10 ml Zväčšiť
Očisťuje a otvára nové možnosti.

10,17 € s DPH

-1,46 €

11,63 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Každý rok v našom živote je možné vnímať ako kľúčové alebo mimoriadny. Či už sa rozhodneme ho vnímať na osobné, spoločenské, svetové, planetárne alebo duchovnej úrovni, môže to byť obdobie neľahké, plné skúšok našej vnútornej integrity a mravnej sily, plné pohybu a nečakaných zásadných zmien. Práve vtedy sa môžeme očistiť od starého a nepotrebného, ​​oddeliť podstatné od zbytočného, ​​pokrivenú morálku od dobrých úmyslov. Pre tieto výnimočné chvíle nám vytvorená synergia éterických olejov pomôže prejsť náročným obdobím v súlade s našou vlastnou podstatou aj planétou Zem. Napomôže nami zvolenej transformáciu, prečistí myšlienky a dodá jasnosť našim víziám. Otvorí priestor k tichému rozjímaniu a duchovnému oslobodenie, utíši naše pochybnosti, dodá nám stabilitu, vieru a oporu. V neposlednom rade je dôležitým zámerom synergické zmesi posilniť životaschopnosť a dodať inšpiráciu pre nové voľby. Očistení sa potom môžeme vydať k novému, s láskou a bez strachu.

Použitie: Zmes éterických olejov používame na vnútornú stranu zápästia či pulzné body. Využívame ju na prevoňanie a dynamizácii priestoru, v ktorom trávime čas, a to prostredníctvom aromalampy, difuzéra či v rozprašovači. Môžeme ju tiež nosiť pri sebe a inhalovať kedykoľvek podľa potreby, prípadne využiť inhalačné tyčinku. Nepoužívajte neriedené na pokožku, chráňte oči a chráňte pred deťmi.

Zloženie: Cupressus sempervirens Leaf Oil (éterický olej z cyprusu vždyzeleného), Citrus Limon Peel Oil (éterický olej citrónový), Salvia sclarea Oil (éterický olej z šalvie muškátovej), styrax Benzoin Gum Extract (rozpustená živica benzoe absolue), Alcohol (rozpúšťadlo) , Nardostachys Jatamansi Oil (éterický olej Nard), Boswellia Carteria Oil (éterický olej z kadidlovníka), Limonene *, Linalool *, Geraniol *, Benzyl cinnamate *, Benzyl Benzoate *. * - z prírodných éterických olejov

Upozornenie: Nepoužívajte neriedené na pokožku, chráňte oči a chráňte pred deťmi.

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Meditácia 10 ml

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Meditácia 10 ml

Očisťuje a otvára nové možnosti.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.