Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

VA-BIOS Healer creme 30ml

Výpredaj!

VA-BIOS Healer creme 30ml Zväčšiť
Healer Creme má výrazný omladzujúci a regeneračný účinok.

19,80 € s DPH

-8,53 €

28,33 € s DPH

VA-BIOS

Dostupnosť: Skladom

Zloženie krému umožňuje prienik účinných látok do hlbších štruktúr pleti a tým komplexnejšiu regeneráciu pokožky. Omladzujúce účinky sú zrejmé už po pravidelnom niekoľkotýždňovom používaní a vďaka spôsobu pôsobenia krému sú dlhodobé. Healer creme sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pleti mastný film.

Účinky: Healer creme bol vyvinutý pre pozitívnu stimuláciu pokožky cestou bunkových interakcií, preto má výrazný omladzujúci a regeneračný účinok. Vyšší obsah proteínov spolu s unikátnou krémovou štruktúrou pomáha vyživovať a omladzovať pokožku do hĺbky, omladenie je tak trvalejšieho charakteru.

Zloženie: Aqua, Glycerín, Hydrogenated coconut oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Butyrospermum parkii butter, Caprylic/Capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Ceteareth-20, Cetearyl glucoside, Sorbitan oliv dium hydroxymetylglycinate , Calf blood extract, Citric acid

Typ pleti: Vhodný pre všetky typy pleti, najmä pre pleť vyžadujúcu regeneráciu, akou je starnúca pleť alebo pleť s akné.

Použitie: Nanáša sa tenká vrstva na odlíčenú a očistenú pleť. Healer creme je možné používať samostatne, alebo v prípade suchej pokožky ako regeneratívny podklad pod váš obľúbený pleťový krém. Možno ho použiť aj ako podkladový krém pod make-up.

Typy: Predchádzajúci peeling alebo prehriatie pokožky účinok krému zosilní.

Vzhľadom k intenzívnym regeneračným účinkom na pleť je možné Healer creme použiť na niekoľkodennú intenzívnu regeneračnú kôru, ktorú je vhodné dopĺňať aplikáciou silne výživného krému (najlepšie s obsahom kyseliny hyalurónovej). Dĺžka trvania kôry je veľmi individuálna. Odporúčame približne päť až siedmich denných a následne zhruba dva dni Healer creme vynechať a potom opäť v aplikáciách pokračovať.

Healer creme je vhodný aj pre problematickú pleť s chronickým akné.

Balenie: 30ml

Za produkty VA-BIOS stojí tím slovenských vedcov. Rýdzo česká spoločnosť založená v roku 2012 so sídlom v Brne. Využíva najmodernejšie vedecké poznatky na výrobu kozmetiky a doplnkov stravy so silnými regeneračnými účinkami. Produkty sú vhodné pre profesionálov (dermatologické, kúpeľné, kozmetické a relaxačné zariadenia) aj na domáce použitie.

Dodávateľ: VA-BIOS, s.r.o., Navrátilova 8a, 616 00 Brno

Napísať recenziu

VA-BIOS Healer creme 30ml

VA-BIOS Healer creme 30ml

Healer Creme má výrazný omladzujúci a regeneračný účinok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.