Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Inšpirácia 10 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Směs éterických olejů Inspirace 10 ml Zväčšiť
Podporuje tvorivý rast s radosťou, láskou a zodpovednosťou.

10,79 € s DPH

-0,84 €

11,63 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Tvorivá sila predstavivosti ukazuje cestu, ako realizovať svoje zámery a vízie. Všetky myšlienky, nesúci lásku a radosť, sú požehnaním pre osobný rast a uvedomenie si ich sily nás posúva na zvolenej ceste. Všetko, čo potrebujeme, aby sme mohli tvoriť, už nám bolo dané. Radosť a lásku prinášame do celého procesu my sami. A práve v tom nám pomáha synergická zmes éterických olejov. Posilňuje dôveru vo vlastné tvorivú silu a neobmedzený vnútorný potenciál, otvára priestor intuíciu. Inšpiruje nás k hravému a láskyplnému konania, učí nás vnímať život v radosti a láske. Pomáha nám byť adaptabilná, optimistickí a objavovať svoje skryté schopnosti. Napriek tomu svojou hĺbkou ukotvuje a stabilizuje, aby sme si boli zároveň vedomí bezpečie svojich koreňov a upevňovali svoju vieru v budúcnosť. Dodáva vhľad potrebný k zmenám, oslobodenie a rastu. Aby sme svoje vízie dokázali realizovať, potrebujeme tiež dôslednosť, vytrvalosť a veľkú mieru zodpovednosti k sebe, ostatným ľuďom a Zemi, na ktorej žijeme. S pomocou synergické zmesi Inšpirácia budeme môcť svoje rozhodnutia činiť s otvorenou mysľou a prežívať lásku, radosť, zdravie a hojnosť. Práve tak, ako si zvolíme. Jedná sa o pôvodné zmes na rok 2014. Použitie: Zmes éterických olejov používame na vnútornú stranu zápästia či pulzné body. Využívame ju na prevoňanie a dynamizácii priestoru, v ktorom trávime čas, a to prostredníctvom aromalampy, difuzéra či v rozprašovači. Môžeme ju tiež nosiť pri sebe a inhalovať kedykoľvek podľa potreby, prípadne využiť inhalačné tyčinku. Nepoužívajte neriedené na pokožku, chráňte oči a chráňte pred deťmi.

Použitie: Zmes éterických olejov používame na vnútornú stranu zápästia či pulzné body. Využívame ju na prevoňanie a dynamizácii priestoru, v ktorom trávime čas, a to prostredníctvom aromalampy, difuzéra či v rozprašovači. Môžeme ju tiež nosiť pri sebe a inhalovať kedykoľvek podľa potreby, prípadne využiť inhalačné tyčinku. Nepoužívajte neriedené na pokožku, chráňte oči a chráňte pred deťmi.

Zloženie: Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (éterický olej pomarančový sladký), Laurus Nobilis Leaf Oil (éterický olej z vavrínu vznešeného), Cymbopogon Martini Oil (éterický olej palmorůžová), Citrus Grandis Peel Oil (éterický olej grapefruitový), Pelargonium graveolens Oil (éterický olej z pelargónie vonné), styrax Benzoin Gum Extract (rozpustená živica benzoe absolue), Alcohol (rozpúšťadlo), Limonene *, Linalool *, Eugenol *, Geraniol *, Citral *, Citronellol *, Benzyl cinnamate *, Benzyl Benzoate *. * - z prírodných éterických olejov

Upozornenie: Nepoužívajte neriedené na pokožku, chráňte oči a chráňte pred deťmi.

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Inšpirácia 10 ml

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Inšpirácia 10 ml

Podporuje tvorivý rast s radosťou, láskou a zodpovednosťou.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.