Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Bylinné kapky Perila list tinktúra 50ml

Bylinné kapky Perila list tinktúra 50ml Zväčšiť
Výživový doplnok. Perila (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky).

6,25 € s DPH

Bylinné kapky

Dostupnosť: Skladom

Prírodný bylinný celkový (komplexný) extrakt z listov liečivej rastliny perily krovité pre správnu činnosť cytokínov a špecifických protilátok v organizme.

Dávkovanie: 3x denne 20 kvapiek do vody alebo čaju. Výrobok nie je z dôvodu obsahu alkoholu vhodný pre deti, tehotné a dojčiace matky.

Zloženie tinktúry: veľjemný melasový etanol 40%, liečivá rastlina perila krovitá.

Upozornenie: Doplnok stravy. Nenahrádza pestrú stravu. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte dennú dávku. Neskladujte na priamom slnku. Prípadný zákal nie je na závadu. Nevhodné pre osoby so zvýšenou činnosťou štítnej žľazy. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

Obsah: 50ml

Zameriavame sa výhradne na výrobu tinktúr a to v piatich produktových radách: Pavlove kvapky (tinktúry jednodruhové a viacdruhové), prémiový rad Bylinkárovo tajomstvo, tinktúry v kvalite BIO, tinktúry z púčikov - gemmoterapie a homeopaticky spracované. Sortiment neustále dopĺňame na základe nových poznatkov z výskumu aj praxe.

Tinktúry sú vyrábané z najkvalitnejšieho českého liehu – našim dodávateľom je liehovar zásobujúci českých prémiových výrobcov destilátov a likérov. Na tinktúry v kvalite BIO je použitý akostný ovocný destilát - ako inak - tiež v kvalite BIO.

Liečivé rastliny voľne rastúce a púčiky získavame zberom v nezaťažených lokalitách a to najmä na území Českomoravskej a Drahanskej vrchoviny, Českej Kanady a Jizerských hôr. Časť liečivých rastlín si sami pestujeme, časť nám pestujú drobní overení pestovatelia. Zvyšok bylín, najmä byliny exotické, získavame od našich overených dodávateľov, prevažne vo farmaceutickej kvalite pod laboratórnym dozorom ako na obsah látok nežiaducich, tak aj naopak je sledovaný potrebný obsah látok účinných.

Dodávateľ: Bylinné kvapky s.r.o., Viničné Šumice 376, 66406 Viničné Šumice, Česká republika

Napísať recenziu

Bylinné kapky Perila list tinktúra 50ml

Bylinné kapky Perila list tinktúra 50ml

Výživový doplnok. Perila (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky).

Produkty v rovnakej kategórii

  • 02. 05. 2024
    • Bezproblemova objednavka a rychle dodanie
  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu