Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Cistus complex 30 ml

Výpredaj!

Energy Cistus comlex 30 ml Zväčšiť
Doplnok stravy. Cistus complex je bioinformačný prípravok obsahujúci vysoko koncentrovaný extrakt dvoch druhov bylín - Cistus Incanus a Cistus ladanifer, doplnený o čistú esenciu Cistus ladanifer.

17,80 € s DPH

-5,40 €

23,20 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Cistus Incanus aj ladanifer patrí do stredomorskej flóry. Rastú divoko na teplých, strmých horských úbočiach a ich pravidelné kvety rozohrávajú farby od bielej po purpurovú. Historicky možno dohľadať využívania rastlín z čeľade cistovitých až do roku 330 pred naším letopočtom. V perzské tradičnej medicíne, v oblasti dnešného Iránu, patrili tieto byliny medzi najcennejšie. V priebehu nasledujúcich storočí sa užitie čítať z Perzskej ríše rozšírilo vďaka početným obchodným cestám po celom Stredomorí, najviac medzi Cyprus, Taliansko, Turecko a Grécko.

Extrakty z oboch čisto obsahujú mnoho dôležitých prvkov: vápnik, horčík, zinok a železo. Zásadné pre pôsobenie v ľudskom organizme je však úhrnný obsah viac než 800 druhov proantokyanidinov, flavonoidov a polyfenolov vo vzájomnej optimálnej väzbe. Obaja cisty pôsobí nielen synergicky, ale svojím mierne odlišným zložením podstatne zväčšujú záber účinkov na ďaleko širšie spektrum.

ZLOŽENIE DÁVKY 7 KVAPIEK: Vysoko koncentrovaný bylinný extrakt z listov ruže skalné 45% (Cistus Incanus) (0,155 ml), vysoko koncentrovaný bylinný extrakt z listov cistu ladanového 45% (Cistus ladanifer) (0,155 ml), voda, kyselina citrónová - regulátor kyslosti , sorbát draselný - konzervant, silice Cistus ladanifer 0,1%.

ODPORÚČANÉ DÁVKOVANIE:

  • 2-7 kvapiek 1-3x denne (7 kvapiek = 0,35 ml).
  • Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie!
  • Po 3 týždňoch užívania nasleduje 1 týždeň pauza. Pred použitím nutné pretrepať.
  • Počas užívania prípravku odporúčame zvýšiť príjem tekutín.
  • Odporúčame spotrebovať do 3 mesiacov po otvorení.

UPOZORNENIE: Doplnok stravy. Výrobok nie je určený pre deti. Užívanie v čase tehotenstva a dojčenia konzultujte so svojím lekárom. Doplnky stravy nie sú určené na používanie ako náhrada pestrej stravy. MINIMÁLNE TRVANLIVOSŤ: Spotrebujte najlepšie do dátumu vyznačeného na obale.

SPÔSOB SKLADOVANIE: Uchovávajte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote 10-25 ° C. Chráňte pred mrazom. Ukladajte mimo dosahu detí! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na spodnej strane škatuľky a na etikete.

OBJEM: 30 ml

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Cistus complex 30 ml

Energy Cistus complex 30 ml

Doplnok stravy. Cistus complex je bioinformačný prípravok obsahujúci vysoko koncentrovaný extrakt dvoch druhov bylín - Cistus Incanus a Cistus ladanifer, doplnený o čistú esenciu Cistus ladanifer.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť