Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Odličovacie mlieko 100 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Odličovací mléko 100 ml Zväčšiť
S mandľovým a pupalkovým olejom na rýchle a šetrné odstránenie líčidiel.

10,38 € s DPH

-1,66 €

12,04 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Mlieko dokonale odstraňuje nalíčenie z celého tváre i očí, neobsahuje éterické oleje a hodí sa tak pre citlivú pleť. Jeho základná bioaktívne súčasťou je zmes cenných rastlinných olejov, ktoré prispievajú k výžive očného okolia a ochrane jemnej pokožky pred oxidačným stresom. Jemná mikroemulzie má hydratačné účinky a vyrovnáva pH pleti. Obsiahnuté vitamíny posilňujú ochranné a regeneračné účinky mlieka.
Použitie: Nanášajte tampónom a jemne rozotrite. Rozpustená líčidlá zotrite suchým tampónom.
Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda), Glycine Soja Oil (sójový olej v bio kvalite), Glycerín (hydratačná látka), Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate (prírodný emulgátor na báze glycerínu, glukózy a rastlinných olejov), Sodium Anisate (Anis sodný, antimikrobiálne látka), Sodium Levulinate (levulinát sodný, antimikrobiálna látka), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandľový rastlinný olej), Ricinus communis Seed Oil (ricínový rastlinný olej), Oenothera biennis Oil (pupalkový rastlinný olej v bio kvalite), Cetyl Alcohol (stabilizátor na báze mastných alkoholov z rastlinných olejov), Stearic Acid (kyselina stearová, zahusťovadlo), Tocopheryl Acetate (stabilizovaný vitamín E, antioxidant), Panthenol (D-Panthenol, hydratačné zložka), Sodium Stearoyl Lactylate (prírodné koemulgátor), Xanthan Gum (prírodný polysacharid , zahusťovadlo), Retinyl palmitate (stabilizovaný vitamín A, antioxidant), Magnolia Officinalis Bark Extract (extrakt z kúr y magnólie, antioxidant), Citric Acid (kyselina citrónová, regulátor pH).
Balenie: 100 ml

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

EKO Ano

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Odličovacie mlieko 100 ml

Nobilis Tilia Odličovacie mlieko 100 ml

S mandľovým a pupalkovým olejom na rýchle a šetrné odstránenie líčidiel.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.