Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Odličovač očí 100 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Odličovač očí 100 ml Zväčšiť
Ľahko a šetrne odlíči očné okolie, upokojí a osvieži.

8,67 € s DPH

-1,29 €

9,96 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Šetrný odličovač očí dokonale odlíči jemnú pokožku očného okolia. Ľahké, bezolejové zloženie nezaťažuje a nedráždi ani citlivú pleť a používať ho môžu aj nositeľky kontaktných šošoviek. Aktívna látka Aloe vera pomáha udržovať pokožku hydratovanú a zaisťuje upokojujúci a zvláčňujúci účinok. Obsiahnutý éterický olej z feniklu ľahko prevonia a osvieži unavené oči. Po odlíčení make-upu vám zostane hodvábny pocit a ľahký pohľad na vaše prirodzene krásne ja.

Použitie: Pár kvapiek odličovača naneste na kozmetický tampónik, pritlačte na viečko, chvíľku počkajte, aby mali líčidlá možnosť sa rozpustiť, a až potom ich zotrite niekoľkokrát smerom dole ak vnútornému kútiku oka. Na tampónik netlačte a oko netrite sem a tam. Potom zmyte vodou alebo dočistite kvetovou vodou.

Komu urobí radosť: Každej žene, ktorá používa make-up a požaduje dôkladné, ale šetrné odlíčenie očí bez zanechania mastného filmu. V profesionálnej kozmetickej praxi je ideálny pre ďalšiu prácu s očným okolím (farbenie obočia, rias a pod.).

Zloženie: Aqua (demineralizovaná voda); Aloe Barbadensis Leaf Juice (šťava z listov aloe pravej); Pentylene Glycol (hydratačná látka, s antimikrobiálnym účinkom); Glycerín (hydratačná látka); Betaine (betaín, hydratačná zložka); Quillaja Saponaria Wood Extract (z mýdlokoru tupolistého); Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract (extrakt z mydlice lekárskej); Decyl Glucoside (prírodný tenzid na báze rastlinného oleja a glukózy); Ectoin (hydratačná látka); Panthenol (D-Panthenol, hydratační složka) Foeniculum Vulgare Oil (éterický olej z feniklu obyčajného); Sodium Benzoate (benzoan sodný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky); Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky); Citric Acid (kyselina citrónová, regulátor pH);Limonene *.* - z prírodných éterických olejov

Balenie: 100 ml

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Odličovač očí 100 ml

Nobilis Tilia Odličovač očí 100 ml

Ľahko a šetrne odlíči očné okolie, upokojí a osvieži.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.