Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Kvetová voda ružová 200 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Květová voda růžová 200 ml Zväčšiť
Pre suchú, citlivú a delikátna pokožku, regeneruje zrelú pleť a navracia jej sviežosť a vitalitu.

9,04 € s DPH

-1,34 €

10,38 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Jedna z najobľúbenejších a z hľadiska histórie užívania tiež najstarších kvetových vôd je považovaná za dôležité pleťové tonikum, ktoré pokožku hydratuje. Má upokojujúce a schladzujúce účinky. Hodí sa pre suchú, citlivú a delikátnu pokožku. Účinne regeneruje zrelú pleť, ktoré navracia sviežosť a vitalitu. Je možné ju využiť k obkladom očí. Osvieženie pokožky ružovou vodou tiež odporúčame pri nočnom potení. Hydrolát je vhodný v tehotenstve pri intímnej hygiene formou sedacie kúpele. Je najobľúbenejším hydrolátom, ktorý osviežuje pokožku mamičky pri pôrode a dáva ju pocit sily. Používa sa ako osviežujúci sprej počas prvej doby pôrodnej. Vôňa ruže dáva pocit pokoja, ženskosti a navodzuje čaro okamihu a romantické predstavy.

Zloženie: Rosa Damascena Flower Water (hydrolát z ruže damašskej v bio kvalite), Citronellol *, Geraniol *. * - prírodného pôvodu

Použitie: Ako osviežujúci sprej alebo obklad či iba na potretie pokožky; ako prídavok do krémov, gélov a pleťových mliek podľa špecifického účinku na pokožku; na čistenie a tonizáciu pleti (pôsobí adstringentne); do kúpeľa (pár pohárikov hydrolátu na vaňu); na naparovanie tváre buď neriedený alebo zmiešaný s vodou podľa podľa potreby; zmiešame s alkoholom v pomere 4: 1 a získame zmes podobnú tinktúre; na terapeutické účely, vhodné rovnako pri starostlivosti o tehotné, kojencov a seniorov; na prevoňanie bielizne či prestierania (nezanecháva škvrny); k starostlivosti o domácich miláčikov, ktorí sú na silné vône príliš citliví; na omývanie rúk a pokožky; v starostlivosti o vlasy a vlasovú pokožku; ako ústna voda k starostlivosti o ústnu dutinu a na kloktanie.

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

BIO Ano
EKO Ano

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Kvetová voda ružová 200 ml

Nobilis Tilia Kvetová voda ružová 200 ml

Pre suchú, citlivú a delikátna pokožku, regeneruje zrelú pleť a navracia jej sviežosť a vitalitu.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.