Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Pleva Krém s kvapôčkou včelieho jedu 50g

Novinka

Výpredaj!

Pleva Krém s kvapôčkou včelieho jedu 50g Zväčšiť
Výživný krém ľahkej konzistencie na báze prírodných olejov a voskov, ktorý sa dobre vstrebáva, veľmi účinne hydratuje a obnovuje narušený lipidický film.

15,38 € s DPH

-0,54 €

15,92 € s DPH

Pleva

Dostupnosť: Skladom

Výťažky z rias a Apisin podporujú tvorbu kolagénu a chránia pred voľnými radikálmi. Pravidelné používanie krému napomáha predchádzať prejavom starnutia. Pleť sa stáva pevnejšou a pružnejšou.

Tou najdôležitejšou av podstate úplne unikátnou zložkou je tu včelí jed, niekedy tiež nazývaný apisín alebo apitoxín. Má zásadný vplyv na zvláčnenie a oživenie pleti. Nemenej dôležitou vlastnosťou je aj protizápalový účinok, vďaka ktorému sa krém hodí pri starostlivosti o problematickú pleť.

Návod na použitie: Krúživými pohybmi pomocou pleťového mlieka očistite tvár. Opláchnite vodou a dočistite pleťovou vodou. Potom jemne vklepte krém so včelím jedom.

Zloženie: Aqua (voda - rozpúšťadlo), Cetearyl Olivate Sorbitan Olivate (obnovuje štruktúru kože a posilňuje jej bariérové funkcie, ďalej prispieva k dlhodobej hydratácii a tiež obmedzuje známky starnutia tým, že tvorí tzv. tekuté kryštály a zabezpečuje lepší prienik aktívnych látok do pokožky) , Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Glycerín (zvlhčujúca látka), Isopropyl Myristate (emolient zabraňuje úniku vody z pokožky, napomáhajú ju udržiavať vláčnu), Macadamia Ternifolia Seed Oil (makadamiový olej), Olive Oil Decy , Caprylic/Capric Triglyceride (olej zabraňuje úniku vody z pokožky a napomáha ju udržovať vláčnu), Cetyl Alcohol (zjemňuje pokožku a zabraňuje dehydratácii), Saccharide Isomerate (viaže vodu v pokožke, dlhodobá hydratácia), Hdrogenated Fruit Oil (prírodný vosk, vďaka ktorému sa krém skvele rozotiera, rýchlo vstrebáva, dodáva pleti hodvábny pocit dotyku a zanecháva pokožku suchú, bez nepríjemnej mastnoty), Cetearyl Alcohol vláčnu), Olivom VS Fell (urýchľuje vstrebávanie, zabraňuje úniku vody z pokožky, napomáhajú ju udržiavať vláčnu), Alaria Esculenta Extract (účinná látka), Ethylhexylglycerine Phenethyl Alcohol (prírodný konzervant), Tocopheryl Acetate (antioxidant Parfém (antialergická vôňa), Allantoín (účinná látka), Xanthan Gum (napomáha správnej hustote), Bee Venom (účinná látka včelí jed - apisín), Citric Acid Sodium Citrate (súčasť suroviny, kde slúži ako konzervant).

Rodinná firma z malebného podhoria Orlických hôr

Začiatky podnikania sú spojené s výrobou a predajom kvalitného českého medu. Chovom včiel sa totiž aktívne zaoberá už od roku 1969 a udržuje približne 60 aktívnych včelstiev. Od roku 1990 sa zameriava na spracovanie včelích produktov do kozmetiky či potravinových doplnkov.

Dodávateľ: Pleva s.r.o., Českých bratov 325, 517 43 Potštejn

Napísať recenziu

Pleva Krém s kvapôčkou včelieho jedu 50g

Pleva Krém s kvapôčkou včelieho jedu 50g

Výživný krém ľahkej konzistencie na báze prírodných olejov a voskov, ktorý sa dobre vstrebáva, veľmi účinne hydratuje a obnovuje narušený lipidický film.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.