Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Pleva Elixír mladosti s materskou kašičkou 30g

Novinka

Výpredaj!

Pleva Elixír mladosti s materskou kašičkou 30g Zväčšiť
Užívajte si pocit z nádherne vypnutej a hladkej pleti aj v neskoršom veku. Zloženie tohto krému sme prispôsobili ženám 45+, ktoré trápia úbytok kolagénu a vznik hlbších vrások.

15,83 € s DPH

-0,63 €

16,46 € s DPH

Pleva

Dostupnosť: Skladom

Elixír vďaka materskej kašičke a zložkám d'Orientine S a Pentavitin dodáva pleti stratenú pevnosť a hydratuje ju, výťažok z rias EPS white zase obmedzuje tvorbu pigmentových škvŕn. Buďte znova atraktívna a plná energie – duševná rovnováha začína na povrchu.

Návod na použitie: Pleť očistite pomocou pleťového mlieka a pleťovej vody. Elixír potom jemne vklepte bruškami prstov do pokožky a následne nechajte odpočívať. Vstrebáva sa do 3 minút, aplikuje sa 1× denne. Prvé známky spevnenia pleti sú viditeľné už po 28 dňoch.

Zloženie:

Aqua (voda - rozpúšťadlo), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate (Olivom 1000 - obnovuje štruktúru kože a posilňuje jej bariérové funkcie, ďalej prispieva k dlhodobej hydratácii a tiež obmedzuje známky starnutia tým, že tvorí tzv. tekuté kryštály a zabezpečuje lepší prienik aktívnych látok do pokožky, emulgátor s Ecocert), Caprylic/Capric Triglyceride (emolient-zvláčňuje, olejová zložka), Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerín (zvlhčovadlo, zaisťuje správnu konzistenciu), Coco-Caprylatemi (Macadami olej), Butylene Glycol, Saccharide Isomerate (účinná látka – pentavitín a EPS white), Dipalmitoyl Hydroxyproline (sepilift), Rosa Canina Seed Powder (extrakt zo šípkovej ruže), Benzyl Alcohol (konzervačná látka pre certifikovanú prírodnú a bio kozmetiku) Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate (emolient zabraňuje úniku vody z pokožky, napomáhajú ju udržiavať vláčnu), Xanthan Gum (napomáha správnej hustote), Sorbitan Palmitate (emolient, nastavuje viskozitu), Benzoic Acid (konzervant), Sorbitan Oleate ( , Parfém (antialergická vôňa), Oryza Sativa Bran Extract (extrakt z ryžového oleja s účinnou látkou Vegetal Ceramides BGS), Dehydroacetic Acid (konzervant), Royal Jelly (účinná látka – materská kašička), Phoenix Dactylifera Seed Extract ( , Brassica Campestris Sterols (súčasť d´Orientine S), Citric Acid (úprava pH), Sodium Citrate (úprava pH), Phenethylalcohol (súčasť EPS white), Tocopherol (vitamín E)

Rodinná firma z malebného podhoria Orlických hôr

Začiatky podnikania sú spojené s výrobou a predajom kvalitného českého medu. Chovom včiel sa totiž aktívne zaoberá už od roku 1969 a udržuje približne 60 aktívnych včelstiev. Od roku 1990 sa zameriava na spracovanie včelích produktov do kozmetiky či potravinových doplnkov.

Dodávateľ: Pleva s.r.o., Českých bratov 325, 517 43 Potštejn

Napísať recenziu

Pleva Elixír mladosti s materskou kašičkou 30g

Pleva Elixír mladosti s materskou kašičkou 30g

Užívajte si pocit z nádherne vypnutej a hladkej pleti aj v neskoršom veku. Zloženie tohto krému sme prispôsobili ženám 45+, ktoré trápia úbytok kolagénu a vznik hlbších vrások.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.