Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Sleep Magnesium 320 mg 100 kapsúl

Výpredaj!

BrainMax Sleep Magnesium 320 mg 100 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok. Komplex upokojujúcich látok na relaxáciu, duševnú pohodu, rýchle zaspávanie a kvalitný spánok.

28,30 € s DPH

-1,60 €

29,90 € s DPH

BrainMax

Dostupnosť: Skladom

Sleep magnézium je komplex látok s upokojujúcimi účinkami, pomáha regenerácii svalov a podporuje duševný pokoj. Je vhodný pre všetkých, ktorí sa stretávajú s akútnym či chronickým stresom alebo pre tých, ktorých trápia dlhé zaspávanie, prebúdzanie v priebehu noci a zlý spánok.

V Sleep magnéziu je skombinované patentovanú formu horčíka vo vysokovstrebateľnej chelátovej forme MagChel® spolu s aminokyselinou GABA, L-theanínom, šťavou z višne a vitamínom B6. Tieto látky tak spoločne pôsobia na nervový systém, zmierňujú telesné aj duševné napätie, skracujú dobu zaspávania a skvalitnia spánok. Vďaka starostlivo vybraným, synergicky pôsobiacim látkam zažijete pocit pohody, uvoľnenia a noc plnú snov.

Sleep magnézium obsahuje patentovanú zmes MagChel® - magnézium bisglycinát. Formu, ktorá sa vyznačuje vysokou biodostupnosťou (absorpciou, využiteľnosťou) bez vedľajších hnačkových ťažkostí alebo podráždenia žalúdka. Vzhľadom na to, že je glycín aminokyselina spájaná s relaxáciou, má bisglycinát upokojujúci, kortizol zmierňujúci účinok. Glycín tiež pomáha znižovať pH v tenkom čreve, čo prispieva k jeho vyššej vstrebateľnosti. Pre lepšiu vstrebateľnosť je horčík doplnený o vitamín B6 v jeho aktívnej forme Pyridoxal-5-fosfát (P-5-P).

Bisglycinát znamená, že samotný horčík je obalený aminokyselinou glycín a vďaka tomu je pre telo oveľa lepšie vstrebateľný ako bežné formy. Glycín je navyše známy tým, že má upokojujúce účinky a zohráva kľúčovú úlohu pri udržiavaní zdravia centrálneho nervového systému. Je považovaný za jeden z najdôležitejších inhibičných neurotransmiterov. Aminokyselina GABA má tiež tlmivé účinky, upokojí a spolu so šťavou z višne podporí hlbší spánok. Aminokyselina L-theanín, známa hlavne zo zeleného čaju, má relaxačné účinky a mierni úzkostné stavy. Komplex uzatvára vitamín B6 vo svojej aktívnej forme Pyridoxal-5-fosfát, ktorý zvyšuje vstrebateľnosť horčíka a je nepostrádateľným vitamínom pre celý nervový systém.

Zloženie: Horčík z bislycinátu horečnatého 320 mg, Prunus Cerasus (šťava z višní) 100 mg, GABA kyselina gama-aminomaslová 80 mg, L-theanín 50 mg, Vitamín B6 Pyridoxal-5-fosfát 2,8 mg. Rastlinná kapsula na báze HPMC. Neobsahuje žiadne balastné látky (éčka).

Dávkovanie: 2 kapsule 30 minút pred spaním alebo 1 kapsulu počas dňa. Odporúčame užívať po tréningu, v popoludňajších či večerných hodinách na zníženie kortizolu (stresového hormónu).

Upozornenie: Doplnok stravy. Nie je náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nie je určené deťom do 3 rokov. Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste

Veľkosť balenia: 100 rastlinných kapsúl

Firma BrainMax vyrába vlastné doplnky stravy, ktoré sú postavené na najnovších vedeckých poznatkoch na prekonávanie vlastných limitov. Doplnky stravy, ktorých zloženie je navrhnuté podľa najnovších poznatkov z oblasti zvyšovania mentálneho i fyzického výkonu a optimalizácie zdravia v spolupráci s Mgr. Adamom Česlíkom. Všetky produkty sú vyrábané v Českej republike z prvotriednych surovín s vysokou biodostupnosťou. Veľký dôraz je kladený na minimalizáciu balastných zložiek a umelých sladidiel.

Ich misiou je prinášať na trh najkvalitnejšie produkty, najhodnotnejšie informácie, najlepšie služby pre klientov a byť svojim transparentným a férovým prístupom vzorom pre ostatné firmy. Aktuálne pôsobí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Poľsku a Rumunsku.

Dodávateľ: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napísať recenziu

BrainMax Sleep Magnesium 320 mg 100 kapsúl

BrainMax Sleep Magnesium 320 mg 100 kapsúl

Výživový doplnok. Komplex upokojujúcich látok na relaxáciu, duševnú pohodu, rýchle zaspávanie a kvalitný spánok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.