Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Zinc Complex, Zinok, Selén, Meď a Kurkuma, 100 kapsúl

Výpredaj!

BrainMax Zinc Complex, Zinok, Selén, Meď a Kurkuma, 100 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok. Zinok vo forme bisglycinátu zinočnatého je pre telo najlepšie vstrebateľnou formou av kombinácii s meďou vo forme citrátu sa ešte zvyšuje jeho vstrebateľnosť.

15,50 € s DPH

-0,71 €

16,21 € s DPH

BrainMax

Dostupnosť: Skladom

Zinok biglycinát je považovaný za najúčinnejšiu formu zinku, pretože má vysokú vstrebateľnosť, biologickú dostupnosť a je šetrný k žalúdku. Bisglycinát zinočnatý je tak ideálnou formou pri liečbe nedostatku zinku. Táto chelátová forma zinku nie je pre telo iba vysoko využiteľnou, ale je tiež šetrná k tráviacemu ústrojenstvu, kedy oproti iným využiteľným formám nespôsobuje nalačno nevoľnosť, ktorá súvisí s nízkou hladinou HCL v žalúdku.

Zinok bisglycinát je zároveň jedinou formou zinku, ktorej vstrebávanie je menej ovplyvnené prítomnosťou fytátov v strave. Fytáty sú látky v obilninách a sóji, ktoré inhibujú absorpciu zinku. Stravu bohatú na fytáty môžu mať predovšetkým vegáni, preto by mali túto formu zinku preferovať.

Prednosti:

  • Najúčinnejšia forma zinku s najlepšou vstrebateľnosťou a šetrnosťou k žalúdku. Zároveň odolná proti fytátom (obilie, sója), ktoré zabraňujú vstrebávaniu zinku. Forma zinku, ktorú by mali preferovať všetci jedinci a najviac vegáni.
  • 1 kapsula obsahuje 15 mg elementárneho zinku, 1 mg medi a 490 mg bio kurkumy.
  • 1 kapsula pokrýva denné potreby príjmu zinku a medi.
  • Neobsahuje žiadne balastné látky a iné aditíva (éčka).
  • Rastlinné kapsule.
Látka ObsahRHP*
Zinek (bisglycinát zinečnatý) 15 mg 150%
Měď (citrát měďnatý) 1 mg 100%
Selen (L-seleno-methionin) 100 µg 182% 
Bio Kurkuma 490 mg **
Vegan kapsle z celulózy na bázi HPMC. Bez balastních látek (éček).
Balení obsahuje 100 kapslí / 100 dávek.

*RHP Referenčná hodnota príjmu. **Referenčná hodnota príjmu nie je stanovená.

Dávkovanie: 1 kapsula v priebehu dňa s jedlom.

Upozornenie: Výživový doplnok. Skladujte pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl.

Balenie: 100 kapsúl

Firma BrainMax vyrába vlastné doplnky stravy, ktoré sú postavené na najnovších vedeckých poznatkoch na prekonávanie vlastných limitov. Doplnky stravy, ktorých zloženie je navrhnuté podľa najnovších poznatkov z oblasti zvyšovania mentálneho i fyzického výkonu a optimalizácie zdravia v spolupráci s Mgr. Adamom Česlíkom. Všetky produkty sú vyrábané v Českej republike z prvotriednych surovín s vysokou biodostupnosťou. Veľký dôraz je kladený na minimalizáciu balastných zložiek a umelých sladidiel.

Ich misiou je prinášať na trh najkvalitnejšie produkty, najhodnotnejšie informácie, najlepšie služby pre klientov a byť svojim transparentným a férovým prístupom vzorom pre ostatné firmy. Aktuálne pôsobí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Poľsku a Rumunsku.

Dodávateľ: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

Napísať recenziu

BrainMax Zinc Complex, Zinok, Selén, Meď a Kurkuma, 100 kapsúl

BrainMax Zinc Complex, Zinok, Selén, Meď a Kurkuma, 100 kapsúl

Výživový doplnok. Zinok vo forme bisglycinátu zinočnatého je pre telo najlepšie vstrebateľnou formou av kombinácii s meďou vo forme citrátu sa ešte zvyšuje jeho vstrebateľnosť.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.