Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Detský balzam na pery Betka 4,2g

Intenzívne zvláčňuje, vyživuje a chráni detské pery pred vysušením a popraskaním

5,38 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Usilovná včelička Betka chráni jemné pery aj tých najmenších detí pred nepriaznivými vplyvmi okolitého prostredia. Pomáha jej k tomu kompozícia ricínového, arganového a avokádového oleja, ktoré dopĺňa šípkový olej s vysokým obsahom beta-karoténov, vitamínov a s výnimočnými antioxidačnými schopnosťami. Bambucké maslo a prírodný včelí vosk pery zvláčňujú a poskytujú im prirodzený ochranný film. Vôňa éterického oleja z červeného pomaranča vykúzli veselý úsmev na malých pusinkách a podporí hravú náladu.

Návod na použitie: Nanášajte podľa potreby kedykoľvek počas dňa. Na perách dlho vydrží a chráni ich, navyše je úplne bezpečná, aj keď sa dieťaťu dostane omylom do úst. Na každodennú starostlivosť o pery detí už od 2 mesiacov veku.

Zloženie: Cera Alba (včelí vosk), Ricinus Communis Seed Oil (ricínový rastlinný olej), Butyrospermum Parkii Butter (maslo karité v bio kvalite, rastlinný tuk), Argania Spinosa Kernel Oil (arganový rastlinný olej v bio kvalite), Persea Gratissima avokádový rastlinný olej), Rosa Canina Seed Oil (šípkový rastlinný olej v bio kvalite), Tocopheryl Acetate (stabilizovaný vitamín E, antioxidant), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (éterický olej pomarančový sladký), Limonene*, Linalool*, Citral*. *- z prírodných éterických olejov

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Detský balzam na pery Betka 4,2g

Nobilis Tilia Detský balzam na pery Betka 4,2g

Intenzívne zvláčňuje, vyživuje a chráni detské pery pred vysušením a popraskaním

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.