Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Cytosan šampón 180 ml

Výpredaj!

Cytosan šampon 180 ml Zväčšiť
Terapeutický šampón Cytosan s obsahom humínových látok je určený na aplikáciu pri kožných problémoch vo vlasovej pokožke. 

9,70 € s DPH

-2,50 €

12,20 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Zloženie:
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Pentylene Glycol, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Humic Acids, Potassium Humate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-4 Caprylate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Phenylpropanol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sorbic Acid
Dávkovanie:
Používajte podľa potreby.
Cytosan šampón bol vyvinutý pre terapeutické použitie, a preto sa neodporúča k dlhodobej aplikácii.
Balenie:
180 ml
Upozornenie:
Určené len na vonkajšie použitie. Vzhľadom k vysokému obsahu humátov v šampóne Cytosan je treba u svetlých vlasov počítať s možnosťou ich prechodného sfarbenie do hrdzavého odtieňa. Toto sfarbenie sa počas 2-3 aplikácií iného šampónu vymyje. Uchovávajte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom.

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Cytosan šampón 180 ml

Energy Cytosan šampón 180 ml

Terapeutický šampón Cytosan s obsahom humínových látok je určený na aplikáciu pri kožných problémoch vo vlasovej pokožke. 

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť