Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

BrainMax Adaptogenic 60 kapsúl

Výpredaj!

BrainMax Adaptogenic 60 kapsúl Zväčšiť
Výživový doplnok.

24,20 € s DPH

-0,76 €

24,96 € s DPH

BrainMax

Dostupnosť: Skladom

Brainmax 1.5 oceníte predovšetkým, ak už máte problém s nedostatkom energie, únavou (vďaka adaptogénom rhodiola, panax ginseng) alebo pocity, že sa na Vás všetko valí a nič nestíhate. Stáva sa vám, že ráno nedokážete vstať z postele a neustále pretáčate budík a večer naopak máte energie, že by ste mohli rúbať lesy a máte problém so zaspávaním.

Dávkovanie: 2 kapsule denne. Užívajte nalačno.

Základná denná dávka je 2 kapsule ráno, ak máte problémy s nedostatkom energie po prebudení, respektíve kedykoľvek počas dňa, keď sa objavuje prepad energie. Pokiaľ užívate z tréningových dôvodov, potom užívate 30 minút pred tréningom. Brainmax Adaptogenic sa užíva každý deň, je dobré brať ho aspoň 2 mesiace v kuse a vyradiť počas tejto doby všetky ostatné stimulanty (pred-tréningovky, kávu, yerbu aj čaje).

Zloženie: Extrakt zo Sibírskeho ženšenu (80% ginsenoidov), Extrakt z koreňa sladkého drievka, Extrakt z koreňa Eleuterokok(1% eleutherosidov), Vitamín B5 (panthein) Extrakt z Rhodiola rosea (4% rosavin), vitamín B6 , vitamín B12 (metylkobalamín). Rastlinná kapsula na báze HPMC. Bez obsahu balastných látok. Balenie obsahuje 60 rastlinných kapsúl. Vhodné pre vegánov.

Skladovanie: Pri izbovej teplote na suchom tmavom mieste.

Upozornenie: Doplnok stravy. Ukladať mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl.

Firma BrainMax vyrába vlastné doplnky stravy, ktoré sú postavené na najnovších vedeckých poznatkoch na prekonávanie vlastných limitov. Doplnky stravy, ktorých zloženie je navrhnuté podľa najnovších poznatkov z oblasti zvyšovania mentálneho i fyzického výkonu a optimalizácie zdravia v spolupráci s Mgr. Adamom Česlíkom. Všetky produkty sú vyrábané v Českej republike z prvotriednych surovín s vysokou biodostupnosťou. Veľký dôraz je kladený na minimalizáciu balastných zložiek a umelých sladidiel.

Ich misiou je prinášať na trh najkvalitnejšie produkty, najhodnotnejšie informácie, najlepšie služby pre klientov a byť svojim transparentným a férovým prístupom vzorom pre ostatné firmy. Aktuálne pôsobí v Česku, Slovensku, Maďarsku, Poľsku a Rumunsku.

Dodávateľ: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Muglinov, 712 00 Ostrava

VEGAN Ano

Napísať recenziu

BrainMax Adaptogenic 60 kapsúl

BrainMax Adaptogenic 60 kapsúl

Výživový doplnok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.