Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Annona Forte 2SET

Výpredaj!

Annona Forte 2set Zväčšiť
Doplnok stravy. Annona forte je bioinformačný prípravok obsahujúci koncentrovaný extrakt z listov rastliny Annona muricata. Patrí medzi tvz. solitérne extrakty, ktoré sa vyznačujú svojou jedinečnosťou a výraznou charakteristikou a najlepšie sa užívajú ako samostatné, jednozložkové prípravky.

34,50 € s DPH

-2,92 €

37,42 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Annona muricata je tradičný rastlinou domorodých obyvateľov amazonských oblastí Južnej Amerikyse širokým spektrom účinkov. Annona forte ovplyvňuje predovšetkým energetické dráhy pečene, sleziny, žalúdka, troch žiaričov, perikardu.

Rastlina Annona muricata je známa tiež pod názvom graviola. Jej domovom sú ovlasti peruánskej Amazónie, predovšetkým potom tropické oblasti Peru. Vždyzelený strom nižšieho vzrastu charakterizujú podlhovasté listy a chutné plody, známe ako Guanabana. Pod povrchom skrývajú sladkokyslou dužinu krémovej konzistencie, ktorá zo všetkého najviac pripomína kombináciu chutí jahôd a banánov. Kým v miestach prirodzeného výskytu predstavujú plody vítanou pochúťku, v Európe bežne k dostaniu nie sú. Zle znášajú dopravu, ľahko sa otlakoch a potom sa rýchlo kazia.

Použitie Annona v tradičnej medicíne možno dohľadať už v predkolumbovskej ére. Svoje využitie majú všetky časti stromu vrátane kôry, listov, koreňov, ovocie a dokonca aj semien. Na dosiahnutie terapeutického účinky Annoni je potrebné dávky, ktorou je bežným spôsobom ťažké docieliť napr. Čajovým nálevom alebo suchým extraktom v kapsuliach. V prípravku Annona forte je preto zvolený osvedčený superkoncentrovaný extrakt, ktorý je známy z koncentrátov firmy Energy a ktorý pri pohodlnom dávkovaní zaistí optimálny prísun účinných látok.

Zloženie: Graviola (Anona Mäkkoostnatá, Annona muricata, koncentrovaný bylinný extrakt 86%)

Prídavné látky: celulóza (zahusťovadlo), voda, xanthan (zahusťovadlo), kyselina citrónová (regulátor kyslosti), sorbát draselný (konzervant)

Dávkovanie: Užívajte 2-7 kvapiek 1-3x denne. Po 3 týždňoch užívania nasleduje týždenná pauza. Kúru je vhodné opakovať 2-3x ročne.

Balenie: 2x30 ml

Upozornenie: Doplnok stravy. Uchovávajte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, pri teplote 10-25 ° C. Chráňte pred mrazom. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Pred použitím nutné pretrepať. Odporúčame spotrebovať do 3 mesiacov po otvorení. Nie je náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Annona Forte 2SET

Energy Annona Forte 2SET

Doplnok stravy. Annona forte je bioinformačný prípravok obsahujúci koncentrovaný extrakt z listov rastliny Annona muricata. Patrí medzi tvz. solitérne extrakty, ktoré sa vyznačujú svojou jedinečnosťou a výraznou charakteristikou a najlepšie sa užívajú ako samostatné, jednozložkové prípravky.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.