Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Bylinné kapky Nefrofit 50 ml

Bylinné kapky Nefrofit 50 ml Zväčšiť
Doplnok stravy. Pri obličkových problémoch.

7,50 € s DPH

Bylinné kapky

Dostupnosť: Skladom

Zloženie: Alkohol 40%, extrakt z hluchavky bielej, zlatobyľ obyčajná, pilieri kanadského, lipkavca syřišťového a kapucínka väčšia.

Komplexne pôsobiaci zmes bylín na obličkové problémy. Obsiahnuté byliny pôsobí v oblasti obličiek a močových ciest. Eliminujú hromadenie škodlivých látok v tele, uľahčujú rozpúšťanie a vyplavovanie usadenín z močových ciest.

Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (European Food Safety Authority - EFSA) nám umožňuje tieto zdravotné tvrdenia:

  • normálna funkcia močovej sústavy
  • zdravie močového mechúra a močového systému

Dávkovanie: Dospelí 3x denne 15 kvapiek pod jazyk, alebo 20 kvapiek do vody či čaju. Deti 3x denne toľko kvapiek, koľko je im rokov (do vody či čaju). Užívajte 15 minút pred požitím stravy, nápoje či ďalšieho prípravku.

Upozornenie: Doplnok stravy. Nenahrádza pestrú stravu. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte dennú dávku. Neskladujte na priamom slnku. Prípadný zákal nie je na závadu. Nevhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace ženy.

Obsah: 50 ml

Zameriavame sa výhradne na výrobu tinktúr a to v piatich produktových radách: Pavlove kvapky (tinktúry jednodruhové a viacdruhové), prémiový rad Bylinkárovo tajomstvo, tinktúry v kvalite BIO, tinktúry z púčikov - gemmoterapie a homeopaticky spracované. Sortiment neustále dopĺňame na základe nových poznatkov z výskumu aj praxe.

Tinktúry sú vyrábané z najkvalitnejšieho českého liehu – našim dodávateľom je liehovar zásobujúci českých prémiových výrobcov destilátov a likérov. Na tinktúry v kvalite BIO je použitý akostný ovocný destilát - ako inak - tiež v kvalite BIO.

Liečivé rastliny voľne rastúce a púčiky získavame zberom v nezaťažených lokalitách a to najmä na území Českomoravskej a Drahanskej vrchoviny, Českej Kanady a Jizerských hôr. Časť liečivých rastlín si sami pestujeme, časť nám pestujú drobní overení pestovatelia. Zvyšok bylín, najmä byliny exotické, získavame od našich overených dodávateľov, prevažne vo farmaceutickej kvalite pod laboratórnym dozorom ako na obsah látok nežiaducich, tak aj naopak je sledovaný potrebný obsah látok účinných.

Dodávateľ: Bylinné kvapky s.r.o., Viničné Šumice 376, 66406 Viničné Šumice, Česká republika

Napísať recenziu

Bylinné kapky Nefrofit 50 ml

Bylinné kapky Nefrofit 50 ml

Doplnok stravy. Pri obličkových problémoch.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.