Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Vôňa v obrazoch II.

Výpredaj!

Nobilis Tilia Vôňa v obrazoch II. Zväčšiť
Pokračovanie originálnych výkladových kariet éterických olejov v liečivých mandalách s popisom

24,58 € s DPH

-4,55 €

29,13 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Dlho očakávané pokračovanie – druhý balíček – harmonizačných kariet éterických olejov otvára širšie možnosti pre hravejšiu, pestrejšiu a zároveň hlbšiu prácu s aromaterapeutickými olejmi. Obsahuje obrazy éterických olejov, ktoré do prvej sady neboli zaradené. Balíček navyše dopĺňa voľná karta, vďaka ktorej môžete do sady zaradiť aj olej, ktorý vás svojou vôňou oslovil, ale v kartách nie je. Nádherné výtvarné spracovanie pomocou automatickej kresby Lenky Losertovej sa opäť prepojilo s textami skúsenej aromaterapeutky Martiny Hanzlíkovej. Karty sa tak stávajú láskavým sprievodcom umením aromaterapie a obohatením pre laikov i aromaterapeutov.

Vďaka svojej jemnej a láskyplnej energii sú mandaly rovnako ako vôňa kľúčom k srdcu, využijete ich pre starostlivosť o seba, svojich blízkych i svojich klientov. Spojením oboch sád Vône v obrazoch I. a II. sa vám výrazne rozšíri paleta pôsobenia a olejové zmesi budú nové, zaujímavé a inšpirujúce.

Použitie: Súčasťou balenia je brožúra s návodom na použitie kariet vrátane jednej karty voľné a popisom duchovných, telesných a psychických účinkov 35 éterických olejov.

Rozmery: Rozmer celého balenia: 12,9 x 17,5 cm. Rozmer karty: 10,5 x 14,8 cm.

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Vôňa v obrazoch II.

Nobilis Tilia Vôňa v obrazoch II.

Pokračovanie originálnych výkladových kariet éterických olejov v liečivých mandalách s popisom

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.