Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife INOSITOL HEXA 60 kapsúl

Výpredaj!

Inositol Hexa 60 kapslí Zväčšiť

Výživový doplnok.

31,00 € s DPH

-2,00 €

33,00 € s DPH

Starlife

Dostupnosť: Skladom

Inositol je veľmi dôležitá látka rozpustná vo vode, ktorú si telo nevie v dostatočnom množstve samo vyrobiť, a preto musí byť telu dodávaná potravou. Inositol býva zaraďovaný do skupiny vitamínov B pod názvom vitamín B8. Za samostatný vitamín však bol uznaný až v roku 1940. Po chemickej stránke sa jedná o šesť sytný cyklický alkohol. Inositol obsahuje rad potravín, napr. sója, grepy, hrozno viniča, celozrnné potraviny, kapusta, vnútornosti a mlieko. V organizme je prítomný v bunkových membránach mozgu, srdca, svalov, reprodukčných orgánov a v kostiach. V rastlinách, najmä v obilninách, sa myoinositol vyskytuje predovšetkým viazaný ako kyselina fytová (alebo tiež fytinová), iným názvom inositol hexafosfát alebo P-6. Kyselina fytová je označovaná ako antinutričná látka vo vzťahu k minerálom, a je v odbornej literatúre uvádzaná ako významný antioxidant.
Zloženie 2 kapsúl: Vápenato-horečnatá soľ inositol-hexakisfosforečnej kyseliny 1100 mg
Prídavné látky: rastlinný stearan horečnatý (protispekavá látka), želatínová kapsula
Doporučené dávkovanie: 1 kapsula 2× denne
Obsah: 60 cps
Upozornenie: Výživový doplnok. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu malých detí. Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Výživový doplnok sa nesmie používať, ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť: do dátumu uvedeného údajom EXP na hornej strane obalu.

Filozofiou Spoločnosti STARLIFE je si nebol Ludo zdravšiu a kvalitnejšími cestu životom. Zakladateľom a majiteľom Spoločnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský víťaz v desaťboji z Barcelony, ktory sa na základe vlastných úspešných skusenost rozhodol vytvoriť široký sortiment účinných doplnkovú stravu. Produkty ŠÚ určené pre každého, kto si chce udrží Dobrú kondíciu, silu a vytrvalosť, kto si chce cielene uchovať skvelé zdravím a zlepšiť životné štýl seba ai svojim blízkym. Špičková kvalita produktov Spoločnosti Starlife je založená na unikátnej technológie spracovaním, ktora zaručujú maximálnu vstrebateľnosť obsiahnutých Latok (92-95%). Pre pulovr nebo vesta produkty je charakteristická vysoká účinnosť bez Nežiaduci vedľajších účinkovať a rýchly nástup účinkovať. Na Užívaním produktov nevzniká návyk. S pomocou produktov Spoločnosti Starlife dokáže Ľudský organizmus dosiahnuť harmóniu vo vsetkych Troch oblastiach - fyzickej, psychickej a emocionálnej. Základná rada produktov je zloženie z prírodných ingredienciám, ktorych dokonalá vyváženosť bola overená storočnými skusenost filozofia činskej dynastie Ming a umocnená východnej múdrosti, s poznatkami Najnovší vedeckých štúdií. Účinky produktov ŠÚ dlhotrvajúce a pretrvávajú ai po skončení ich používaním. Užívaním produktov Spoločnosti Starlife sa organizmus doslova Nabite energiu.

Dodávateľ: STARLIFE s.r.o., Husovo námestie 1702, 253 01, Hostivice

Napísať recenziu

Starlife INOSITOL HEXA 60 kapsúl

Starlife INOSITOL HEXA 60 kapsúl

Výživový doplnok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 14. 05. 2024
    • Takmer okamžité vybavenie a dodanie odbjednávky
  • 03. 05. 2024
    • Rýchlosť doručenie
  • 02. 05. 2024
    • Bezproblemova objednavka a rychle dodanie
  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia