Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Energy Vironal 30 ml + Energy Droserin 50 ml darčeková sada

Náš TIP

Výpredaj!

Vironal 30 ml + Droserin 50 ml - výhodný balíček! Zväčšiť
Doplnok stravy. Bioinformačný širokospektrálny regeneračný prípravok Vironal ovplyvňuje predovšetkým dráhu pľúc, hrubého a tenkého čreva, sleziny, bočnú vetvu dráhy pečene, a tým aj problémy, ktoré sa vzťahujú k ich nedostatočnej funkcii. Droserin je bioinformačný širokospektrálny regeneračný krém s vyváženým bylinným komplexom a vysokým obsahom termálnej vody žriedla Podhájska ovplyvňuje.

29,17 € s DPH

-8,75 €

37,92 € s DPH

Energy

Dostupnosť: Skladom

Typickými syndrómy, ktoré sa vzťahujú k dráhe pľúc, sú dýchacie ťažkosti, kašeľ, dýchavičnosť, bolesti v krku, potenie a mnohé ďalšie.

Podľa čínskej medicíny majú pľúca úzky vzťah k pokožke tela. Keď je dostatok energie pľúc, potom je pokožka pevná a vláčna. Dbajme preto na správne dýchanie a na regeneráciu pľúc, zlepšujeme tým aj kvalitu našej kože. Spojenie medzi pľúcami a povrchom tela súvisí s ich rozptyľovacou funkciou, tj. S tým, že je to práve energia pľúc, ktorá dopravuje na povrch výživu, tekutiny, krv, atď. Vďaka tomu je pokožka patrične vyživovaná, prekrvená, pružná a primerane vlhká. Ako taká dokáže chrániť telo pred vonkajšími vplyvmi. Spolu s pľúcami dýcha i celý povrch tela.

Jednou z hlavných zložiek prípravku Droserin je silne energeticky nabitá voda treťohorného mora žriedla Podhájska s unikátnym zložením minerálov. Má trvalejšie a hlbší regeneračný efekt než voda z Mŕtveho mora. Droserin ďalej obsahuje veľké množstvo draslíka, vápnika, sodíka, síry, horčíka, fosforu, kremíka, bóru, stroncia, lítia, železa a stopové množstvá rubídia, zinku, cézia, mangánu a ďalších prvkov a minerálov. Z fytoterapie je známy najmä dobrý vplyv kremíka na pľúcne tkanivo, upokojujúci vplyv lítia na nervový systém a vplyv slanej vody na rôzne zápalové stavy kože. Regeneračný proces urýchľuje vitamín "E" a jablčný ocot, ktorý je doslova balzamom pre unavené telo a ochabnutú kožu. Jablčný ocot je prakticky vynikajúci úplne prírodný komplex AHA kyselín a minerálne látky termálnej vody slúžia ako dokonalý prírodný peeling. Komplex prírodných látok a bioinformácií v kréme má kladný vplyv na niektoré ekzémy v slabinách, ktorým predchádzalo silné prepoteniu. Panenské rastlinné oleje v Droserinu vhodne dopĺňajú jeho prírodný základ a vyživujú pokožku. Príjemná upokojujúca vôňa parfumu po ružiach zharmonizuje vašu myseľ a pomôže odstrániť vnútorné napätie.

Kedy Droserin pomáha:

pri chrípkach, angínach, nachladnutí, sínusitídach, nachladnutí čelných dutín, kašli

bolestiach v oblasti srdca, infektoch miechy

niektorých mikrobiálnych a plesňových ochorení kože, pečene, žalúdka, tenkého a hrubého čreva, vredoch predkolenia 

pre aktiváciu štvrtej čakry a týmusu

pri zníženej imunite pri problémoch s pľúcami, prieduškami, dýchaním a zápaloch stredného ucha.

Droserin: extractum herbarum (pulmonaria officinalis, rosa centifolia, Cinchona officinalis, Sophora japonica, Verbascum densiflorum, zingiber officinale, Cetraria Islandica, Tussilago farfara, galeopsis segetum, glycyrrhiza glabra, Hyssopus officinalis, týmus vulgaris, Aralia madshurica, curcuma longa, Equisetum arvense, Origanum vulgare, Plantago lanceolata, Tropaeolum majus, Althaea officinalis), cetearyl alcohol, hemp seed oil, Sesamum indicum oil, Arachis hypogaea oil, ricinus communis oil, linum usitassimum oil, Stearic acid, sorbitol, petrolát, myreth-23, tocopheryl acetate, papaver orientale oil, dimethicone, propylene glycol, glyceryl Stearate, parfum, isoparaffin, Polyacrylamide, benzyl alcohol, retinol, potassium Huma, laureth-4, dehydroacetic acid, Commiphora myrrha extract, boswelia carterii extract, dracaena draco extract, BHT, dimetyl fumurate.

Zloženie: Vironal:

Bylinný extrakt 82,6%

Sadec prerastený (Eupatorium perfoliatum) - Normálna funkcia dýchacieho systému

Chren sedliacky (Armoracia rusticana)

Benedikt lekársky (Cnicus benedictus) - Normálne trávenie, Normálna funkcia dýchacieho systému

Materina dúška (Thymus serpyllum) - Normálne trávenie, Normálna funkcia dýchacieho systému

Materina dúška obyčajná (Thymus vulgaris)

Krvavec lekársky (kominíček, Snaguisorba officinalis)

Bukvica lekárska (Betonica officinalis) - Antioxidant

Chinínovník lekársky (Cinchona officinalis)

Potočnica lekárska (Nasturtium officinale)

Lipa srdcovitá (Tilia cordata) - Normálna funkcia dýchacieho systému, Vylučovanie vody z tela

Kapucínka väčšia (Tropaeolum majus)

Divozel veľkokvetý (Verbascum densiflorum) - Normálna funkcia dýchacieho systému, Normálny trávenie, Normálna činnosť močového mechúra a obličiek, Prirodzená obranyschopnosť - imunitný systém, Normálna činnosť hltana a dýchacích ciest

Divozel sápovitá (Verbascum phlomoides)

Grapefruit (Citroník rajský Citrus paradisi) - Prirodzená obranyschopnosť

Sladké drievko (Glycyrrhiza glabra) - Normálne trávenie

Oman pravý (Inula helenium) - Normálne trávenie - chuť do jedla, Normálna činnosť hltana a dýchacích ciest, Vylučovanie vody z organizmu

Aframon (Aframomum melegueta)

Prídavné látky: voda, sorbitol, mikrokryštalická celulóza, xanthan, grapefruitový extrakt, sorbát draselný, zmes silíc 0,30%

Dávkovanie: Vironal: Dospelí 2-7 kvapiek 1-3x denne. Deti od 12 rokov 7 kvapiek denne, deti od 3 rokov 2 kvapky denne. Po troch týždňoch užívania nasleduje jeden týždeň prestávka. Pred použitím dôkladne pretrepte (asi 21x). Dôjde tým k dynamizácii informačných zložiek a účinnosť prípravku sa zvýši. Počas regenerácie odporúčame zvýšiť príjem tekutín. U chronických stavov podávame minimálne dávky, u akútnych maximálne. Pri prípadnom prechodnom zhoršení u chronických stavov a pri celkovej regenerácii znížime dávky na minimum, prípadne podávame sirup po kvapkách, niekedy aj v dlhších intervaloch než 1 deň. Po zlepšení opäť zvýšime dávkovanie. V užívaní neprestávame, pretože ide o spätný regeneračný proces, pri ktorom sa môžu objaviť príznaky skorších ochorení. Tento jav je iba pozitívna regeneračná reakcia. Vo vážnych prípadoch odporúčame predchádzajúcej konzultácii s lekárom. Droserin aplikujeme lokálne vo veľmi tenkej vrstve 1-3x denne. Je ľahko roztierateľný a zmývateľný vodou. Ďalšie aplikácie sú možné nad miesta uloženia orgánov, alebo na oblasť ich reflexných zón a energetických dráh. Pri nachladnutí aplikujeme na oblasť hrdla, šije, nosa, hrudníka, tvárou a ohybe lakťov, tiež pri srdcových ťažkostiach aplikujeme krém do ohybov lakťov. Pri zápaloch stredného ucha aplikujeme krém zvonka okolo ucha spolu s prípravkom Audiron.

Balenie: 30 ml + 50 ml

Upozornenie: Vironal: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov. V tehotenstve neužívajte žiadne regeneračné prípravky, iba po dohode s lekárom. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada petsré stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tme pri teplote 15-25 ° C. Chráňte pred mrazom.

Začiatkom 90. rokov založená česká spoločnosť ENERGY predstavuje dnes nadnárodné zoskupenie združujúce pod svojím názvom pobočky a zastúpenia v rôznych častiach sveta. Výrobky spoločnosti Energy sú vyrobené z vysoko účinných, zaručene prírodných produktov, zostavených podľa princípov starej čínskej medicíny, avšak s využitím najnovších poznatkov fytoterapie, homeopatie, kryštáloterapie a biorezonancie. Prostredníctvom vlastného výskumu zaručuje značka Energy zákazníkom čo možno najkvalitnejšie a najčistejšie výrobné postupy a v tomto smere sa už dnes radí k svetovej špičke. Po ošetrení týmito produktmi je pleť dobre zásobená kyslíkom a pestrou paletou minerálov, vitamínov a celým radom biologických látok so silným regeneračným a vitalizujúcim účinkom na bunky kože.

Dodávateľ: ENERGY GROUP, a.s., Trójska 201/39, 171 00 Praha 7

Napísať recenziu

Energy Vironal 30 ml + Energy Droserin 50 ml darčeková sada

Energy Vironal 30 ml + Energy Droserin 50 ml darčeková sada

Doplnok stravy. Bioinformačný širokospektrálny regeneračný prípravok Vironal ovplyvňuje predovšetkým dráhu pľúc, hrubého a tenkého čreva, sleziny, bočnú vetvu dráhy pečene, a tým aj problémy, ktoré sa vzťahujú k ich nedostatočnej funkcii. Droserin je bioinformačný širokospektrálny regeneračný krém s vyváženým bylinným komplexom a vysokým obsahom termálnej vody žriedla Podhájska ovplyvňuje.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.