Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Tehotenská 10 ml

Výpredaj!

Nobilis Tilia Směs éterických olejů Těhotenská 10 ml Zväčšiť
Upokojuje, zmierňuje obavy, dodáva sebadôveru a optimizmus, vhodná aj pri pôrode.

11,75 € s DPH

-1,54 €

13,29 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Zmes čistých éterických olejov vonia ľahko a vzdušne, napriek tomu oslovuje hlboké vnútorné pocity, ktoré tehotenstvo sprevádzajú. Podporuje ženu, aby sa pripravila na pôrod bez obáv, a vykonáva jej zmenou vnímavo, radostne a sebavedome. Dodáva sebadôveru a optimizmus, prináša vnútorný pokoj, povznáša, upokojujú a rozpúšťa strachy. Otvára cestu k skrytej prirodzenej sile každej ženy.Na fyzickej úrovni zmes podporuje cirkuláciu energie a krvi, zmierňuje nevoľnosť, nadúvanie a zažívacie ťažkosti, posilňuje nervový, imunitný a dýchací systém. Harmonizuje srdcovú činnosť, zmierňuje výkyvy nálad, nespavosť a podráždenie. V duchovnej rovine potom prináša ochranu, pomáha žene byť plne prítomná a naladená na svoje bábätko a spoločné zážitky. Prepája telo s mysľou a dušu s vnútorným dieťaťom. Vôňa zmesi je oslavou nového života a jedinečné životné príležitosti, ktorú tehotenstvo a materstvo prináša.

Zloženie: Amyris Balsamifera Oil (éterický olej amyrisové), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (éterický olej pomarančový sladký), Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lekárskej), Dalbergia sissoo Wood Oil (éterický olej z ružového dreva), Citrus Aurantium Leaf Oil (éterický olej petitgrain z pomarančového lístia), Boswellia Carteria Oil (éterický olej z kadidlovníka), Elettaria cardamomum Seed Oil (éterický olej z Kardamovník všeobecného), Citrus Aurantium Amara Flower Oil (éterický olej Neroli z pomarančových kvetov), ​​Limonene *, Linalool * , Geraniol *, Citronellol *, Farnesol *, Citral *. * - z prírodných éterických olejov.

Použitie: Od 2. trimestri až do šestonedelia. 3 - 5 kvapiek do aromalampy či difuzéra na prevoňanie priestoru. Pre relaxačný kúpeľ zmiešajte 3 kvapky s polievkovou lyžicou neutrálneho kúpeľového oleja a primiešajte do kúpeľa. K použitiu na pokožku primiešajte 7-10 kvapiek do 50 ml Telového a masážneho oleja neutrálneho alebo vybraného rastlinného oleja. Jemne vmasírujte do pokožky, vynechajte oblasť okolo členkov a päty. Nepoužívajte neriedené na pokožku, chráňte oči a chráňte pred deťmi.

Balenie: 10 ml

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Tehotenská 10 ml

Nobilis Tilia Zmes éterických olejov Tehotenská 10 ml

Upokojuje, zmierňuje obavy, dodáva sebadôveru a optimizmus, vhodná aj pri pôrode.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.