Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Nobilis Tilia Detský difuzér so zvlhčovačom vzduchu

Nobilis Tilia Detský difuzér so zvlhčovačom vzduchu Zväčšiť
Prečistí vzduch a skrášli každú detskú izbičku

41,21 € s DPH

Nobilis Tilia

Dostupnosť: Skladom

Zdravá aróma éterických olejov a farebné podsvietenie premení každú detskú izbu na útulné miesto k odpočinku, spánku aj radostnému šanteniu. Aromalampy so sviečkou nie sú pre detské izby bezpečné a klasickým difuzérom zase chýba detská roztomilosť. Preto ponúkame keramický difuzér v dizajne malej sovy, ktorý pomocou vody a ultrazvuku rozptyľuje po miestnosti jemnú hmlu éterických olejov. Tie sa tak neprepaľujú nad sviečkou, ale zachovávajú si svoje aktívne vlastnosti. Farebné odtiene tyrkysovej, zelenej, žltej, oranžovej, červenej, ružovej, fialovej a modrej vykúzlia v miestnosti magickú atmosféru, pri ktorej sa deťom bude príjemne zaspávať. Podfarbenie však môžete vypnúť, a pokiaľ sa odparí všetka voda, difuzér sa vypne automaticky sám.

Použitie: Naplňte vnútornú nádobku difuzéra vodou a pridajte 10-15 kvapiek éterického oleja alebo zmesi olejov, ktoré sú vhodné pre deti. Difúzer uzavrite a prístroj zapnite stlačením hornej časti malej sovy. Podrobný návod na použitie a čistenie zariadenia je súčasťou difuzéra. Do difuzéra nepatria rastlinné oleje.
Urobí radosť všetkým rodičom, ktorí chcú do starostlivosti o deti zapojiť aromaterapiu a deťom, pre ktoré sa difuzér-sovička stane obľúbenou farebnou a voňavou lampičkou. Difúzer je vhodný na každodenné použitie pre priestory až do 50 m2.

Veľkosť: 140 mm*125 mm*125 mm

Čerpáme inšpiráciu z prírody a tradičných historických skúseností a s pokorou vyvíjame prostriedky, ktoré sú prírode a človeku čo najbližšie. Rešpektujeme individualitu osobností, ktoré sú našimi zákazníkmi a neznižujeme kvalitu kvôli cene. Prajeme všetkým našim zákazníkom, súčasným i budúcim, aby v našich výrobkoch našli potešenie tela i ducha a aby spolu s nami objavili kúzlo vôní, ktoré náš život robia bohatším.

Dodávateľ: Nobilis Tilia, Vlčí Hora 147, 407 46 Krásná Lípa

Napísať recenziu

Nobilis Tilia Detský difuzér so zvlhčovačom vzduchu

Nobilis Tilia Detský difuzér so zvlhčovačom vzduchu

Prečistí vzduch a skrášli každú detskú izbičku

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.