Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife ENZYME 60 kapsúl

Výpredaj!

Enzyme Star 60 kapslí Zväčšiť
Výživový doplnok.

36,00 € s DPH

-5,00 €

41,00 € s DPH

Starlife

Dostupnosť: Skladom

Enzyme obsahuje tráviace enzýmy, hlavne amylázu, gluoamylázu, invertázu, celulázu, proteázu, lipázu a bromelín. Ďalej je prítomný podzemok zázvoru - Zingiber officinale, v Indii známy pod názvom Adrak alebo tiež Sunthi. Pochádza z juhovýchodnej Ázie a pre svoju sladko pikantnú chuť sa pestoval už v starovekej Indii a v Číne. Do antického Grécka a Ríma sa potom dostal ako jedno z prvých bežne užívaných korenín. V súčasnej dobe sa zázvor pestuje len v umelo pestovaných kultúrach a voľne rastúce sa už nevyskytuje. Užívanou časťou zázvoru je jeho koreň alebo presnejšie povedané podzemok. Liečivé účinky zázvoru sú v tradičnej indickej medicíne využívané už po celé stáročia a to hlavne pri ťažkostiach s trávením. Zázvor bol taktiež využívaný aj ako afrodiziakum. Foeniculum vulgare čiže fenikel obyčajný, vlašský kôpor, sladký kôpor, rímsky kôpor Fenikel je nám všetkým odjakživa známy predovšetkým pre svoje pôsobenie proti nadúvaniu a kŕčom v bruchu a pre podporu správnej činnosti čriev. Feniklový čaj pomáha mnohým bábätkám pri ich trápení s bruškom. Bylina sa v ľudovom liečiteľstve využíva ako vo forme čaju (aj v zmesi s ďalšími bylinami), ako aj napr. na výplachy. Účinky feniklu poznali už starí Egypťania, Arabi a Číňania. Vtedy pomáhal napr. "na obličky, na brucho, na kašeľ a prechladnutie", používal sa dokonca aj pri uštipnutí hadom. Kurkuma, čiže indický šafrán má pôvod v južnej Ázii. Je známa predovšetkým ako korenie žltej farby zo sušeného mletého podzemku. Je súčasťou obľúbenej zmesi karí. Kurkumín je známy ako farbivo, ktoré sa používa aj do potravinárskych výrobkov. Na liečebné účely sa zlatožlté korenie získavané z tejto rastliny v krajinách svojho pôvodu používa už 4 000 rokov. Kurkuma hrala prominentnú úlohu na začiatkoch ajurvédy, najstaršej celostnej medicíny na svete, ktorej počiatky sa stanovujú okolo roku 2000 pr.n.l. Kurkumu ajurvédski liečitelia používajú aj ako prostriedok posilňujúci žalúdok.
Zloženie 2 kapsúl: Betaín hydrochlorid 200 mg; bromelín 200 mg; proteáza 4,5 160 mg; TM proteáza 120 mg; maltodextrín; amyláza 120 mg; pankreatín 70 mg; papaín 70 mg; glukoamyláza 60 mg; pepsín 60 mg; laktáza 50 mg; lipáza 50 mg; zázvorník lékárský (Zingiber officinale, koreň, extrakt 4:1) 44 mg; invertáza 40 mg; volská žlč 40 mg; maltáza 40 mg; celuláza 30 mg; protihrudkujúca látka: stearan horečnatý; fenikel obyčajný (Foeniculum vulgare, plod, extrakt 4:1) 26 mg; kurkumovník dlhý (Curcuma longa, podzemok) 12 mg; paprika ročná (Capsicum annuum, plod) 10 mg. Želatínová kapsula.
Doporučené dávkovanie: 1 kapsula 2× denne s jedlom.
Obsah: 60 kapslí
Upozornenie: Výživový doplnok. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu malých detí. Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Výživový doplnok sa nesmie používať, ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť: do dátumu uvedeného údajom EXP na hornej strane obalu.

Filozofiou Spoločnosti STARLIFE je si nebol Ludo zdravšiu a kvalitnejšími cestu životom. Zakladateľom a majiteľom Spoločnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský víťaz v desaťboji z Barcelony, ktory sa na základe vlastných úspešných skusenost rozhodol vytvoriť široký sortiment účinných doplnkovú stravu. Produkty ŠÚ určené pre každého, kto si chce udrží Dobrú kondíciu, silu a vytrvalosť, kto si chce cielene uchovať skvelé zdravím a zlepšiť životné štýl seba ai svojim blízkym. Špičková kvalita produktov Spoločnosti Starlife je založená na unikátnej technológie spracovaním, ktora zaručujú maximálnu vstrebateľnosť obsiahnutých Latok (92-95%). Pre pulovr nebo vesta produkty je charakteristická vysoká účinnosť bez Nežiaduci vedľajších účinkovať a rýchly nástup účinkovať. Na Užívaním produktov nevzniká návyk. S pomocou produktov Spoločnosti Starlife dokáže Ľudský organizmus dosiahnuť harmóniu vo vsetkych Troch oblastiach - fyzickej, psychickej a emocionálnej. Základná rada produktov je zloženie z prírodných ingredienciám, ktorych dokonalá vyváženosť bola overená storočnými skusenost filozofia činskej dynastie Ming a umocnená východnej múdrosti, s poznatkami Najnovší vedeckých štúdií. Účinky produktov ŠÚ dlhotrvajúce a pretrvávajú ai po skončení ich používaním. Užívaním produktov Spoločnosti Starlife sa organizmus doslova Nabite energiu.

Dodávateľ: STARLIFE s.r.o., Husovo námestie 1702, 253 01, Hostivice

Napísať recenziu

Starlife ENZYME 60 kapsúl

Starlife ENZYME 60 kapsúl

Výživový doplnok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.