Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Karel Hadek MOLUSAN Balzam na molusky 50 ml

Karel Hadek MOLUSAN Balzam na molusky 50 ml Zväčšiť
Balzam s cesnakovým olejom na ošetrenie pokožky s výskytom molusiek a bradavíc.

11,50 € s DPH

Karel Hádek

Dostupnosť: Skladom

Moluska sú infekčné ochorenia kože vyvolané vírusom Molluscum contagiosum. Prejavujú sa ako drobné útvary na koži pripomínajúce malé bradavičky, pľuzgieriky, z ktorých pri prasknutí vyteká infekčná tekutina. Objaviť sa môžu kdekoľvek na pokožke.
Niektoré éterické oleje sú známe svojimi protivírusovými účinkami. Nevoniaci cesnakový olej v kompozícii s olejmi zo šalvie, čajovníka, lavandínu, tuje, korenia a klinčekov sú použité v prípravku na starostlivosť o pokožku s výskytom moluska a bradavíc.

Použitie: Na zmenenú pokožku naneste 1-2x denne malé množstvo prípravku.

Skladovanie: Uvedená trvanlivosť prípravku sa uchovávaním v temnom a chladnom prostredí podstatne predlžuje (najlepšie v chladničke pri teplote 6–10 °C). Spotrebujte najlepšie do dátumu uvedeného na obale. Číslo šarže a objem vyznačený na obale.

Varovanie: Tento produkt nie je určený na liečbu akejkoľvek choroby.

Balenie: 50ml

Zloženie: Lanolín (Emulgátor), Butyrospermum Parkii Butter (Bambucké maslo), Salvia officinalis Oil (Éterický olej zo šalvie lekárskej), Allium sativum Bulb Oil (Éterický olej z cesnaku), Melaleuca alternifolia Leaf Oil (Éterický olej z čaju Oil (Éterický olej z ružovej palmy), Thuja occidentalis Leaf Oil (Éterický olej z tuje), Piper nigrum Fruit Oil (Éterický olej z korenia), Lavandula hybrida Oil (Éterický olej z lavandínu), Geraniol*, Melaleuca viridiflora Leaf Oil (Éterický olej z niaouli), Litsea cubeba Fruit Oil (Éterický olej z litsey cubeby), Cinnamomum zeylanicum Bark Oil (Éterický olej zo škoricovej kôry), Eugenia caryophyllus Leaf Oil (Éterický olej z klinčeka), Eugenol*y, Lin Leaf Oil (Éterický olej z tymiánu), Limonene*, Citral*, Cinnamal*, Satureia hortensis Oil (Éterický olej zo saturejky horskej), Farnesol*, Benzyl benzoate* (*prírodné alergénne zložky obsiahnuté v éterických olejoch)

 

Výroba fyziologickej kozmetiky kladie vysoké nároky na nákup certifikovaných surovín najvyššej kvality. Tie musia byť výhradne prírodného charakteru, musia pochádzať z ekologicky čistých nálezísk, nesmú obsahovať herbicídy, pesticídy, ťažké kovy a ďalšie nežiaduce prímesy. Rovnako vysoké požiadavky potom však musia spĺňať aj vlastné spracovateľské technológie.

S každou surovinou, ktorú firma na svetových trhoch zakúpi, úplne automaticky prichádza aj analytický certifikát, ktorý potvrdzuje vysokú kvalitu produktu a jeho typické zloženie. Dovozcovia si v nejednom prípade dokonca nechávajú vystaviť dvojakú nezávislú certifikáciu – pretože zásobujú nemecké lekárne, pochádza prvé dobrozdanie z centrálneho laboratória nemeckých lekární. Druhé vystaví nezávislé laboratórium, ktoré má štatút súdneho znalca.

Dodávateľ: Service AKH s.r.o., Kšice 11, 349 01 Kšice

Napísať recenziu

Karel Hadek MOLUSAN Balzam na molusky 50 ml

Karel Hadek MOLUSAN Balzam na molusky 50 ml

Balzam s cesnakovým olejom na ošetrenie pokožky s výskytom molusiek a bradavíc.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť