Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Karel Hadek DONOSOL Olej na ošetrovanie nosa 50 ml

Karel Hadek DONOSOL Olej na ošetrovanie nosa 50 ml Zväčšiť
Špeciálny olej na ošetrenie nosa pri bolestivých dutinách.

17,30 € s DPH

Karel Hádek

Dostupnosť: Skladom

Olejový prípravok na obdobie bolestivých dutín.
Zložky nosového oleja vykazujú antimikrobiálne, protizápalové a protiplesňové účinky. Napomáhajú k vylúčeniu produktov zápalových procesov, starajú sa o nos a majú sekretolytické účinky.
Obsiahnuté éterické oleje z čajovníka, borovice, dobromyseľu, klinčekov a eukalyptu pôsobia proti rozmnožovaniu a usadzovaniu nežiaducich mikroorganizmov na sliznici nosa.

Použitie: Podľa potreby aj niekoľkokrát denne aplikujme 2-3 kvapky prípravku na nosné okolie a ústie nosa.

Skladovanie: Uvedená trvanlivosť prípravku sa uchovávaním v temnom a chladnom prostredí podstatne predlžuje (najlepšie v chladničke pri teplote 6–10°C). Spotrebujte najlepšie do dátumu uvedeného na obale. Číslo šarže a objem vyznačený na obale.

Varovanie: Tento produkt nie je určený na liečbu akejkoľvek choroby.

Balenie: 50ml

Zloženie: Juglans regia Seed Oil (Rastlinný olej z vlašských orechov), Canola Oil (Repkový rastlinný olej), Glycine soja Oil (Sójový rastlinný olej), Helianthus annuus Seed Oil (Slnečnicový rastlinný olej), Lecithin (Fosfolipid), Rosa can (Rastlinný olej z jadier andskej ruže), Tocopheryl acetate (Vitamín E, antioxidant), Melaleuca alternifolia Leaf Oil (Éterický olej z čajovníka), Origanum vulgare Oil (Éterický olej z dobromyseľ-oregána), Pinus sylvestris Leaf Oil (Éter ihličia), Eugenia caryophyllus Leaf Oil (Éterický olej z klinčekov), Thymus vulgaris Flower/Leaf Oil (Éterický olej z tymiánu), Cinnamomum zeylanicum Bark Oil (Éterický olej zo škoricovej kôry), Eucalyptus citrio , Eucalyptus globulus Leaf Oil (Éterický olej z eukalyptu), Mentha piperita Oil (Éterický olej z mäty piepornej), Retinyl palmitate (Vitamín A, antioxidant), Satureja hortensis Oil (Éterický olej zo saturejky horskej), Pelargonium graveol z pelargónie), Lavandula angustifolia Oil (Éterický olej z levandule lekárskej), Melaleuca leucadendron cajaputi Leaf Oil (Éterický olej z kajeputu), Benzyl benzoát*, Cinnamal*, Citronellol*, Citral*, Eugenol*, Geraniol* * (*prírodné alergénne zložky obsiahnuté v éterických olejoch)

 

Výroba fyziologickej kozmetiky kladie vysoké nároky na nákup certifikovaných surovín najvyššej kvality. Tie musia byť výhradne prírodného charakteru, musia pochádzať z ekologicky čistých nálezísk, nesmú obsahovať herbicídy, pesticídy, ťažké kovy a ďalšie nežiaduce prímesy. Rovnako vysoké požiadavky potom však musia spĺňať aj vlastné spracovateľské technológie.

S každou surovinou, ktorú firma na svetových trhoch zakúpi, úplne automaticky prichádza aj analytický certifikát, ktorý potvrdzuje vysokú kvalitu produktu a jeho typické zloženie. Dovozcovia si v nejednom prípade dokonca nechávajú vystaviť dvojakú nezávislú certifikáciu – pretože zásobujú nemecké lekárne, pochádza prvé dobrozdanie z centrálneho laboratória nemeckých lekární. Druhé vystaví nezávislé laboratórium, ktoré má štatút súdneho znalca.

Dodávateľ: Service AKH s.r.o., Kšice 11, 349 01 Kšice

Napísať recenziu

Karel Hadek DONOSOL Olej na ošetrovanie nosa 50 ml

Karel Hadek DONOSOL Olej na ošetrovanie nosa 50 ml

Špeciálny olej na ošetrenie nosa pri bolestivých dutinách.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.