Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Pleva Šampón s propolisom 150g

Novinka

Pleva Šampón s propolisom 150g Zväčšiť
Výrazne podporuje regeneráciu vlasov, skvelú službu predvádza v boji proti lupinám. Získajte silné zdravé vlasy a tešte sa z bohatého účesu!

5,67 € s DPH

Pleva

Dostupnosť: Skladom

Veľmi príjemnou vlastnosťou propolisu je, že pôsobí dezinfekčne a regeneračne – určite ho poznáte z najrôznejších pleťových krémov, kde si už získal značnú popularitu napríklad na starostlivosť o pleť pri výskyte akné. A rovnako blahodárne pôsobí aj na naše vlasy.

Propolis ich napríklad regeneruje a viditeľne posilňuje. Čoskoro získavajú zdravý vzhľad a pružnosť, čím sa obmedzuje ich nadmerné padanie a lámavosť. Propolis obmedzuje aj tvorbu nepríjemných lupín, a aj keď tento šampón nevyrábame primárne ako šampón proti lupinám, jeho účinky sú viac než presvedčivé.

Šampón s propolisom dobre umýva a zbavuje mastnoty, vďaka neutrálnemu pH pritom ale nevysušuje pokožku. Je výborný pri starostlivosti o mastné alebo poškodené vlasy, ktorým pomáha získať rovnováhu a prirodzenú krásu. Už po niekoľkých umytiach si tak začnete všímať zvyšujúcu sa pevnosť vlasov a zdravú pokožku. Zákazníci si tiež chvália zvýšenie lesku.

Návod na použitie: Vlasy dostatočne opláchnite vlažnou až teplou vodou, naneste šampón a krúživými pohybmi vytvorte penu. Počas niekoľkých minút vlasy opäť opláchnite a zvyšky šampónu starostlivo zmyte. Po umytí odporúčame vlasy osušiť uterákom a vmasírovať vlasovú vodu. Zlepšíte tak výživu vlasov a podporíte regeneráciu. Propolisový šampón je vhodný na každodenné použitie pre všetky typy vlasov.

Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauramidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Caprylyl / Capryl Glucoside, Propolis extrakt, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Laurate, Sodium benzoate, Phenoxyetanol, Etylylhexylglycerín, Citric acid

Rodinná firma z malebného podhoria Orlických hôr

Začiatky podnikania sú spojené s výrobou a predajom kvalitného českého medu. Chovom včiel sa totiž aktívne zaoberá už od roku 1969 a udržuje približne 60 aktívnych včelstiev. Od roku 1990 sa zameriava na spracovanie včelích produktov do kozmetiky či potravinových doplnkov.

Dodávateľ: Pleva s.r.o., Českých bratov 325, 517 43 Potštejn

Napísať recenziu

Pleva Šampón s propolisom 150g

Pleva Šampón s propolisom 150g

Výrazne podporuje regeneráciu vlasov, skvelú službu predvádza v boji proti lupinám. Získajte silné zdravé vlasy a tešte sa z bohatého účesu!

Produkty v rovnakej kategórii

  • 25. 04. 2024
    • Dodané rýchlo do 2 dní od zaplatenia
  • 25. 04. 2024
    • rýchlosť dodania a cena
  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.