Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dúhové elixíry Detoxilen 50 ml

Duhové elixíry Detoxilen 50 ml Zväčšiť
Doplnok stravy.

8,90 € s DPH

Duhové elixíry

Dostupnosť: Skladom

Povolená zdravotné tvrdenia podľa legislatívy EÚ:

očista organizmu

imunita

zdravie kože

zdravé zažívanie zdravie čriev, dobré vylučovanie

zdravie pečene, žlčníka a žlčovodov

zdravie obličiek a močových ciest

zdravie srdca a ciev

zdravie dýchacích ciest

emocionálne rovnováha, zdravý spánok

duševné zdravie, uvoľnenie, pozitívna nálada

Zloženie: Voda, jemný lieh melasový, extrakt z ihlice tŕnistej, lipkavca syřišťového, benediktu lekárskeho, nátržníka nátržník, ľubovníka bodkovaného a orecha čierneho. Lihovitost 40%.

Dávkovanie: 3x denne 20 kvapiek pol hodiny pred jedlom alebo po jedle, ideálne aspoň po dobu jedného mesiaca. Elixír je vhodné rozriediť v troške vody na dne poháre a chvíľu podržať v ústach, nie je potrebné zapíjať. Detoxikačnú kúru je možné po mesačnej pauze podľa potreby znovu zopakovať. Dodržujte pitný režim 2 - 3 litrov tekutín denne. Jedno balenie s obsahom 50 ml vystačí zhruba na dva týždne, pri samostatnom použití jednotlivých elixírov preto odporúčame využívať dve balenia po sebe. Raz až dvakrát do roka odporúčame zaradiť komplexné detoxikačne-regeneračnú kúru pomocou všetkých troch základných Dúhových elixírov v poradí FUNGILEN - Detoxilen - FRUCTAVIT. V tomto prípade stačí využívať po jednej fľaštičke od každého elixíru, jednotlivo za sebou bez pauzy.

Balenie: 50 ml

Upozornenie: Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Neužívať pri autoimunitných poruchách a s liekmi na riedenie krvi (napr. Warfarín).

Predstavujeme vám koncentrované prírodné prípravky, vyrobené z extraktov bylín, pochádzajúcich z ekologicky čistého prostredia ČR.

Ďalej vám ponúkame našu radu dúhových Elixír - vyváženej kompozícia výťažkov domácich bylín a húb, určených na komplexnú detoxikáciu a regeneráciu organizmu.

Dodávateľ: Bc. Martin Kolár, Pražská 96, 257 41 Týnec nad Sázavou

Napísať recenziu

Dúhové elixíry Detoxilen 50 ml

Dúhové elixíry Detoxilen 50 ml

Doplnok stravy.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.