Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife CELL GUARD 60 kapsúl

Výpredaj!

Cell Guard Starlife 60 kapslí Zväčšiť

Výživový doplnok. CELL GUARD je kombinovaná formula s vysokým množstvom účinných antioxidantov , látok, ktoré likvidujú nestabilné kyslíkové molekuly tzv. voľné radikály.

27,50 € s DPH

-3,37 €

30,87 € s DPH

Starlife

Dostupnosť: Skladom

Curcuma longa - kurkuma, extrakt zo semien viniča, Ginkgo biloba, vitamíny C a E sú známe a silné antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť bunky a tkanivá pred oxidačným poškodením voľnými radikálmi a tak prispievajú k celkovej antioxidačnej kapacite organizmu. Posilňujú organizmus aj jeho imunitný systém zvlášť pri náročnej a stresujúcej práci. Pomáhajú zlepšovať fyzickú výkonnosť, čo je vhodné najmä u športovcov v období maximálneho zaťaženia. Má obzvlášť rozsiahle pôsobenie v ľudskom tele. Pomáha udržiavať zdravú funkciu pečene a čriev, podporuje zažívanie pri strave bohatej na bielkoviny a tuky. Priaznivo ovplyvňuje činnosť srdca a krvný obeh, podporuje produkciu krvi a jej kvalitu. Podieľa sa na udržaní zdravia pľúc a zdravia horných dýchacích ciest. A to nie je všetko, potrebujeme ju pre podporu zdravých kostí, kĺbov a pokožky. Vitamín C podporuje tvorbu kolagénu, ktorý je dôležitý pre správnu funkciu ciev, kostí, chrupaviek, pokožky, ďasien a zubov, prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy, psychickej činnosti a obranyschopnosti organizmu. Jeho nezastupiteľná funkcia je vo zvyšovaní absorpcie železa a podpore normálneho energetického metabolizmu v tele. Vitamín C pomáha znižovať únavu a vyčerpanie a podieľa sa na regenerácii redukovanej formy vitamínu E. Podpora poznávacích funkcií, činnosti mozgu, udržanie pamäte a koncentrácie najmä vo vyššom veku a tiež blahodárny účinok na cirkuláciu krvi a normálnu činnosť krvného obehu vrátane mozgu a končatín - to všetko dokáže ešte navyše zabezpečiť báječné ginko dvojlaločné- Ginkgo biloba.
Zloženie 2 kapsuly: Protihrudkujúca látka: rastlinný stearan horečnatý, oxid kremičitý; ryžová múčka; kurkuma pravá - podzemok, extrakt 4:1 (Curcuma longa) 400 mg; borovica biela - kôra, extrakt (Pinus strobus) 100 mg; vitamín C (kyselina L-askorbová) 88 mg (92,5 % RVH*); vinná réva -semeno, extrakt (Vitis vinifera) 80 mg; vitamín E (D-alfa-tokoferylacetát) 60 mg (500 % RVH*); ginkgo dvojlaločné – list, extrakt 24/6, 50:1 (Ginkgo biloba) 40 mg, borovica čierna korzická - kôra, extrakt 4:1 (Pinus nigra var. Maritima) 4 mg; vitamín A (beta karotén) 21,6 μg; (2,7 % RVH*). Želatínová kapsula. RVH* = Referenčné výživové hodnoty denného príjmu vitamínov a minerálnych látok
Dávkovanie: 1 kapsula 2× denne
Obsah: 60 cps
Upozornenie: Výživový doplnok. Nevhodné pre deti. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Neužívajte s prípravkami a liekmi, ktoré ovplyvňujú zrážanlivosť krvi. Tehotné a dojčiace ženy, pri užívaní liekov na diabetes a na vysoký krvný tlak, používanie výživového doplnku konzultuje s lekárom. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu malých detí. Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného údajom EXP na hornej strane obalu. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Výrobok sa nesmie používať, ako náhrada rozmanitej stravy.

Filozofiou Spoločnosti STARLIFE je si nebol Ludo zdravšiu a kvalitnejšími cestu životom. Zakladateľom a majiteľom Spoločnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský víťaz v desaťboji z Barcelony, ktory sa na základe vlastných úspešných skusenost rozhodol vytvoriť široký sortiment účinných doplnkovú stravu. Produkty ŠÚ určené pre každého, kto si chce udrží Dobrú kondíciu, silu a vytrvalosť, kto si chce cielene uchovať skvelé zdravím a zlepšiť životné štýl seba ai svojim blízkym. Špičková kvalita produktov Spoločnosti Starlife je založená na unikátnej technológie spracovaním, ktora zaručujú maximálnu vstrebateľnosť obsiahnutých Latok (92-95%). Pre pulovr nebo vesta produkty je charakteristická vysoká účinnosť bez Nežiaduci vedľajších účinkovať a rýchly nástup účinkovať. Na Užívaním produktov nevzniká návyk. S pomocou produktov Spoločnosti Starlife dokáže Ľudský organizmus dosiahnuť harmóniu vo vsetkych Troch oblastiach - fyzickej, psychickej a emocionálnej. Základná rada produktov je zloženie z prírodných ingredienciám, ktorych dokonalá vyváženosť bola overená storočnými skusenost filozofia činskej dynastie Ming a umocnená východnej múdrosti, s poznatkami Najnovší vedeckých štúdií. Účinky produktov ŠÚ dlhotrvajúce a pretrvávajú ai po skončení ich používaním. Užívaním produktov Spoločnosti Starlife sa organizmus doslova Nabite energiu.

Dodávateľ: STARLIFE s.r.o., Husovo námestie 1702, 253 01, Hostivice

Napísať recenziu

Starlife CELL GUARD 60 kapsúl

Starlife CELL GUARD 60 kapsúl

Výživový doplnok. CELL GUARD je kombinovaná formula s vysokým množstvom účinnýchantioxidantov, látok, ktoré likvidujú nestabilné kyslíkové molekuly tzv. voľné radikály.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.