Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Starlife Ginkgo Star 60 tbl.

Výpredaj!

Ginkgo Star 60 tbl. Zväčšiť
Výživový doplnok.

21,58 € s DPH

-1,42 €

23,00 € s DPH

Starlife

Dostupnosť: Skladom

Ginkgo biloba má významné antioxidačné vlastnosti. Pôsobí proti účinku voľných radikálov a dokáže pred nimi ochrániť bunky a tkanivá nášho tela. Je dôležitá pre mikrocirkuláciu krvi, prispieva tak k normálnemu krvnému obehu, ktorý je spájaný aj s výkonom mozgovej aktivity, a tým udržuje kognitívne funkcie, pamäť a koncentráciu na patričnej úrovni. Normálny krvný obeh je dôležitý pre správnučinnosť srdca a ciev, aj tým Ginkgo biloba veľmi prispieva ku kardiovaskulárnemu zdraviu. Ginkgo biloba posilňuje cievnu činnosť najmä v končatinách a zmierňuje tak pocit chladných rúk a nôh i pocity ťažkých nôh. Podporuje duševnú rovnováhu a fyzickú sviežosť. Podieľa sa na celkovej obranyschopnosti organizmu.
Zloženie 1 tablety: Stabilizátor: hydrogénfosforečnan vápenatý; Ginkgo biloba (ginko dvojlaločné, list, štandard. extrakt 24/6) 60 mg; maltodextrín; emulgátor: mikrokryštalická celulóza; stabilizátor: zosieťovaná sodná soľ karboxymethylcelulózy; protipeniaca látka: rastlinná kyselina steárová; poťah tablety: hydroxypropylmethylcelulóza; protihrudkujúca látka: oxid kremičitý, rastlinný stearan horečnatý. 
Odporúčané dávkovanie: 1 tableta denne.
Obsah: 60 tbl
Upozornenie: Výživový doplnok. Nevhodné pre deti. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Skladujte a po otvorení uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Pokiaľ užívate lieky na riedenie krvi, alebo plánujete chirurgický zákrok, poraďte sa o užívaní s lekárom. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Minimálna trvanlivosť: do dátumu uvedeného údajom EXP na hornej strane obalu.

Filozofiou Spoločnosti STARLIFE je si nebol Ludo zdravšiu a kvalitnejšími cestu životom. Zakladateľom a majiteľom Spoločnosti Starlife je Robert Změlík, olympijský víťaz v desaťboji z Barcelony, ktory sa na základe vlastných úspešných skusenost rozhodol vytvoriť široký sortiment účinných doplnkovú stravu. Produkty ŠÚ určené pre každého, kto si chce udrží Dobrú kondíciu, silu a vytrvalosť, kto si chce cielene uchovať skvelé zdravím a zlepšiť životné štýl seba ai svojim blízkym. Špičková kvalita produktov Spoločnosti Starlife je založená na unikátnej technológie spracovaním, ktora zaručujú maximálnu vstrebateľnosť obsiahnutých Latok (92-95%). Pre pulovr nebo vesta produkty je charakteristická vysoká účinnosť bez Nežiaduci vedľajších účinkovať a rýchly nástup účinkovať. Na Užívaním produktov nevzniká návyk. S pomocou produktov Spoločnosti Starlife dokáže Ľudský organizmus dosiahnuť harmóniu vo vsetkych Troch oblastiach - fyzickej, psychickej a emocionálnej. Základná rada produktov je zloženie z prírodných ingredienciám, ktorych dokonalá vyváženosť bola overená storočnými skusenost filozofia činskej dynastie Ming a umocnená východnej múdrosti, s poznatkami Najnovší vedeckých štúdií. Účinky produktov ŠÚ dlhotrvajúce a pretrvávajú ai po skončení ich používaním. Užívaním produktov Spoločnosti Starlife sa organizmus doslova Nabite energiu.

Dodávateľ: STARLIFE s.r.o., Husovo námestie 1702, 253 01, Hostivice

Napísať recenziu

Starlife Ginkgo Star 60 tbl.

Starlife Ginkgo Star 60 tbl.

Výživový doplnok.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 27. 03. 2024
    • Max spokojnosť
  • 19. 03. 2024
    • všetko ok,
  • 15. 03. 2024
    • Nie je co vytknut, spokojnost
    • Promptne vybavenie objednavky
  • 15. 03. 2024
    • rýchlosť