Zdraví Global
Zdraví Global
Zdraví Global

Dr. Popov Grepavit - grep extrakt z jadier 25 ml

Dr. Popov Grepavit - grep extrakt z jadier 25 ml Zväčšiť
Výživový doplnok. Na posilnenie prirodzenej imunity (vysoký obsah vitamínu C) a zvonka pri kožných problémoch.

7,00 € s DPH

Dr. Popov

Dostupnosť: Skladom

Grepavit je extrakt z jadier grapefruitu (Citrus paradisi). Grepové jadierka sú známe svojim vysokým obsahom vitamínu C, obsahujú aj kyselinu listovú a dôležité minerály: železo, draslík a vápnik. Najvýznamnejšou zložkou grepových jadier sú bioflavonoidy. Ich obsah v jadierkach je stabilný.
Grepové kvapky Grepavit® sú obľúbené najmä pre posilnenie prirodzenej obranyschopnosti, zvonka ich môžete užívať pri kožných problémoch.
Grepavit® neobsahuje alkohol, ale veľmi jemný potravinársky glycerín. Preto sú grepové kvapky Grepavit® vhodné aj pre osoby, ktoré napr. zo zdravotných dôvodov alkohol užívať nemôžu (napr. kvôli pečeňovým problémom a pod.).

Dávkovanie: Používanie Grepavitu je pomerne jednoduché a komfortné. Stačí 3x denne užívame 5 až 15 kvapiek, ktoré rozmiešame do 100 ml vody. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Zloženie: štandardizovaný extrakt zo semien grepu, potravinársky glycerín, voda

Upozornenie: Výrobok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Grepavit® ukladajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Výživový doplnok.

Obsah: 25 ml

Firma Dr. Popov je popredný český výrobca bylinných čajov a mastí, kozmetiky a potravinových doplnkov. Nadväzuje na dlhoročnú rodinnú bylinkárskej tradíciu. Už dedko zakladateľa firmy bol mnoho rokov lekárom vo francúzskych kolóniách v Afrike, druhú časť života pôsobil v Čechách. Po celý život používal na liečenie svojich pacientov tiež byliny. Na jeho prácu nadviazal syn Vladimír, veľký znalec bylín a ľudový liečiteľ. Pokračovateľom rodinnej tradície je vnuk RNDr. Pavel Popov.

Dodávateľ: Dr. Popov s.r.o., Plzeňská 857, 348 15, Planá

Napísať recenziu

Dr. Popov Grepavit - grep extrakt z jadier 25 ml

Dr. Popov Grepavit - grep extrakt z jadier 25 ml

Výživový doplnok. Na posilnenie prirodzenej imunity (vysoký obsah vitamínu C) a zvonka pri kožných problémoch.

Produkty v rovnakej kategórii

  • 16. 04. 2024
    • Ďakujem za ponuku požadovaného produktu
  • 15. 04. 2024
    • mám s tým obchodom veľmi dobré skúsenosti.
  • 14. 04. 2024
    • Rychle dodanie. Spokojnost.
  • 12. 04. 2024
    • Rychle zaslanie.